Първоначално публикувано от
DDM87
1) Климатика по подразбиране си изсушава на охлаждане. Този режим изсушаване винаги съм се чудел за какво е. Иначе вмирисването се получава когато климатика не работи известно време след като е рабитил на охлаждане. Ако няма да се ползва дълго след това, е добре да се пусне да поработи само на вентилатор няколко часа, защото явно се оказва че 20те минути не са достатъчни.
2) Успиването си има решение за който не е разбрал. Тайното сервизно. Има избор - или да не се успива, или да не се успива и да не движи клапите при достигане на зададената температура. Нека модераторите да кажат дали не е време да се качат тук двете страници с комбинацията, за да се приключи с излишните коментари по въпроса. Всеки може да си го сетне сам.
3) Има дефрост през няколко часа при под -7/-10. Така е, но не мисля че е проблем.
4) Проблемът на Авто режима е във софтуера за пресмятане на топлозагубите. При първоначално пускане си смята нещо и после като мръдне с 10сетина градуса температурата не опреснява акуратно и се получават разлики от 2-4 градуса от зададената. Необходим е рестарт или промяна на заданието.
- - - - - - - - - -
Може би съм съгласен, защото при Swing на клапите го няма този ад.