аха, ясно
т.е. CARRIER+TOSHIBA - много добра алтернатива на широко споменавания "Panasonic"
Проблема е може би , че не са наложени като марки още на българския пазар
Благодаря
аха, ясно
т.е. CARRIER+TOSHIBA - много добра алтернатива на широко споменавания "Panasonic"
Проблема е може би , че не са наложени като марки още на българския пазар
Благодаря
JV- то е CARRIER+TOSHIBA +Мидеа- може би и това е причина първите две да са рядкост на Българския пазар. Далеч съм разбира се от сравняване на моделите на CARRIER или TOSHIBA с Midea- но и цената им е несъпоставима...Първоначално публикувано от Miron
Здрасти.Аз имам същия и това шумолене го чух няколко пъти при размразяване,но не винаги.Так че щом и ти го споменаваш значи е нормално(понякога като размразява пука ,а друг път не).Първоначално публикувано от ivanov_km
Имам един въпрос към теб ,който ме вълнува-колко градуса е въздушния поток-на 3та степен(на 26 градуса да речем като си го сложил) 10-15 минути след пускането?
Toto1, бях те помолил да се въздържаш от хапливи забележки.* Ако искаш да изкажеш несъгласие с едно или друго мнение, направи го по интелигентен начин, като се защитиш с аргументи.* Няма смисъл да нападаш останалите участници във форума.
TazmaniaK
Г-н модератор първо аз не се заяждам а казвам истини. Второ вие ме обиждате вече няколко пъти а аз вас нито веднъж. Трето не ми отговорихте на въпроса защо заключихте тема която е гореща .* Тоест хората се интересуват а вие я заключвате по свое усмотрение без достатъчни доводи?
Отговор на трите въпроса ще ти пратя на ЛС за да не разводняваме темата.
Tazmaniak
Здравейте някой има ли отзиви за климатиците BARD какво чудо е това . Иначе работи перфектно,топли добре не разскрежава за нищо а само когато трябва.Внася ги фирмата която внася HISENSE а ние ги монтираме.За сега няма издънки но ще видим по нататък какво ще стане.
Дойде зимата и цените на климите скочиха.Ама февруари март и април пак ше паднат.
Даите някакво мнение за тази клима Sanyo - SAP-KV98EH Inverter DC
Pipe RunПървоначално публикувано от ivanov_km
Max Pipe Length m 20
(Changeless) m 20
Individual Pipe Length m 20
Max Pipe Lift m 10
това са максималните дължини на тръбите за твоя модел
Refrigerant Piping Flair Nut/Flange Connection
Liquid Line mm(in.) 6.35 (1/4)
Gas Line mm(in.) 12.7 (1/2)
а за тези диаметри на тръбите всеки специалист ще ти каже колко се допълва (окло 20гр на м.)
Да но въпроса е без дозареждане.
Постовете, свързани с абсорбционните системи са преместени тук:
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg168769
Mod EDIT Slero: Хайде оставете обсъждането кой и как може да бъде хванат за раздел Мрежи или Hack&Crack и се съсредоточете по темата. :knuppel2:
Докато не се изясни кой беше автора на тези писания вчера, няма да взимам участие във форума защото обвиних @toto1 за тях.Първоначално публикувано от Slero
Здравейте, ползвам конвенционален климатик Haier за отопление, но понеже пре деня няма никой у дома го включваме само вечер, като се приберем. Реално климатика го ползваме около 6 часа на ден. Въпроса ми е дали е по-добре да не го спирам , а да го оставям включен и само да намалям температурата на 16 градуса, като не сме у дома? Благодаря !
По-добре е. :coolsmiley:
Аз бих направил точно така - не заради климатика - той все си има старт/стоп цикъл, макар че имаше нещо за това как се износва ако е спрял преди 15-20 минути и как, ако не е работил 10 часа, ами заради самата температура в стаята - страшно некомфортно е ако мебелировката изстине много - дори и 16 ми се струват малко - иска много време докато вдигне температурата...Първоначално публикувано от KrK