А кой от двата ще топли по-добре при -20 ?Първоначално публикувано от Pancho
А кой от двата ще топли по-добре при -20 ?Първоначално публикувано от Pancho
Печката наблъскана с дърва докато и се зачервят кюнците*Първоначално публикувано от alexi_dobrev
General-a със сугурностПървоначално публикувано от alexi_dobrev
при минус 20 изходящия поток въздух при мен е 46-50 градуса(не претендирам за абсулурна точност) не замръзва и не му минава повечето време във собственото си размразяване,и накрая и парите му са хубави
Че то май, не съм виждал да се продават печки на дърва и да се управляват само с дистанционно , ами да - никъде не съм виждалПървоначално публикувано от TazmaniaK
Първоначално публикувано от mikk
Може ли да понамалиш малко цифрите...Климатика работи на 47 градуса температура на кондензация. *Ако засмуква 22 градуса въздух от стаята, да се скъса, не може да извади повече от 35. *А да не говорим, че изпада в ултра ниско налягане на изпарение при -20 градуса - почти на вакуум....
Алекси, това е въпрос за другата тема ТНТМ - печка на дърва с достанционно управление*
ами остава да ми доидеш на гости зимата и тогава да си пак токова категориченПървоначално публикувано от TazmaniaK
От мене ракията или туршията?*Първоначално публикувано от mikk
абе от мене всичко...от тебе писането после тукПървоначално публикувано от TazmaniaK
съгласен съм само с едно твое изказване че при студено харчи ток колкото и топли при много студено харчи към 2 kw
Това ми е много любопитно : защо Mitsubishi твърдят че при намаляване на температурата - намалява и консумацията. Идеята за това че при -20 почти няма изпарение и компресора таботи почти на празен ход ????Първоначално публикувано от mikk
[attachment deleted by admin]
Да, а пък при -30 минава в генераторен режим и почва да върти електромера на обратно......Как ли пък не!Първоначално публикувано от alexi_dobrev
е, това беше най-хубавата реплика, дето я срещнах днесПървоначално публикувано от TazmaniaK
евала, Таз
абе те и на външен вид приличат на някой от по-старите модели на панасоник но до колко имат общо незнамПървоначално публикувано от JORO77
наи интересното е че има същите модели (като външен изглед) с марката на Crown
маи са си дали поръчката в една и съща китайска фирма
Хей, DIDOTO, сигурен ли си? Кои изглеждат като Crown-ите?
Последните Crown http://www.zora.bg/images/products_i...4191018673.jpg ги правят в Китай - AUX http://www.cnaux.com/UploadFile/BPic...2556793901.jpg
Зе НЕО www.technomarket.bg - не знам да има такива точно?
Виждам за имаш отговор за -30, как обаче би коментирал числата от фаилчето?Първоначално публикувано от TazmaniaK
Няма да ги коментирам Говорим на различни езици :coolsmiley:Първоначално публикувано от alexi_dobrev