Не съм виждал климатик да се управлява от термометър на дистанционното.Все пак твърде вероятно е някой да премести дистанционното в друга стая.Климатика в такъв случай как ще може да работи нормалноПървоначално публикувано от rums
Не съм виждал климатик да се управлява от термометър на дистанционното.Все пак твърде вероятно е някой да премести дистанционното в друга стая.Климатика в такъв случай как ще може да работи нормалноПървоначално публикувано от rums
аз съм виждал... не си спомням марката но дистанционното имаше вграден термостат и като го поставиш някъде в стаята, изпраща инфо на климатика колко градуса е там. по този начин се постига по-равномерно отопление на помещението.Първоначално публикувано от badr
относно НЕО се сетих още нещо. когато го купувах, говорих с един техник. той ми каза, че моделите НЕО ги правели на базата на на-продаваните маркови модели за предната година. Примерно, за 2003 г. най-продаван е бил определен модел ПАНАСОНИК. Тогава взимат един панасоник, разглобяват го и го правят 1:1 в китай само че със сменен дизайн и нова марка. Ако не се лъжа, агрегата на моя НЕО е МИТСУБИШИ...
Реално през зимата не си ползвал нищо друго за отопление и ти е било добре ?
да. преди отоплявах същата стая с конвекторна печка и ми беше по-гадно + по-скъпо. сметката за ток през зимата ми намаля с около 20%
Че то ако ти намалее сметката само с 20% въобще не си заслужава ивестициятаПървоначално публикувано от rums
ne znaia da ima takav klimatik s takova iziskvane po princip rastoianieto triabva da e nai malko 8 sm za da moje da ima normalna cirkolacia na vazdoh 45 sm sa mnogo makar 4e ne pre4i ako go sloji6 taka ima niakva gre6ka moje bi stava vapros za van6no tialo ne6toПървоначално публикувано от alexi_dobrev
ami te marketite imat dogovori s takiva deto slagat da im gi slagat vzemi si ot tam deto e po tankoПървоначално публикувано от alexi_dobrev
странна логика.... 20% не е малко! от 200 лева ток на месец, 20% са 40 лева! 4 месеца активен отоплителен сезон са 160 лева. Следователно за 2 години си изплащаш климатика без да броим кефа, който ти осигурява през лятото....Първоначално публикувано от alexi_dobrev
Здравейте, какво ви е мнението за
Инверторна сплит система ОСАКА CH-12-SBP /до -22˚ С външна t /
Консумация:
- отопление / охлаждане 800 W-1600 W
Мощност:
-отопление 4800W (1100-6300W)
-охлаждане 3500W (1100-4200W)
Размери:
- вътрешно тяло - 815x275x183 mm
- външно тяло - 850x605x290 mm
vij kvo ako iska6 invertor vzemi si renomirana marka invertora e dosta preder4iv i dori renomirani marki davat defecti v elektronikata osobenno pri kolebania v toka kakvito v na6ta mreja bol ako iska6 osaka vzemi obiknoven ako oba4e iska6 invertor triabva da se brakne6 za ne6to po dobro osaka smiatam znae6 4e si e kitaiskiПървоначално публикувано от 326
Здравейте! Предлагат ми инверторни климартици Mitsubishi MSZ GA35VA за 1800 лв. с монтажа и Fuji RS-12LB (модел 2005 г.) за 1480 лв. също с монтаж. Приемам всякакви мнения за съотношението качество(показатели)/цена.
ne sam zapoznatn to4no s modelite no triabva da znae6 4e po princip micobi6i sa po dobri i pove4eto po izvesni marki vzaimstvat komponenti to4no ot mitsobi6i i to6iba tova e koeto sam vijdal vav vatre6nostite na teia ma6inki mitsobi6i sa po dobri spored menПървоначално публикувано от mik59
Без спор Mitsubishi са много добри, но въпроса ми е заслужава ли си разликата от 300 лв за този модел на Мitsubishi- то, който не е върхов все пак е серия G, за разлика от F серията която е наистина супер
Нямаш ли кирилица?Първоначално публикувано от arkad