Първоначално публикувано от
Alexi Вече съм собственик на Fujitsu ASYA12LC
Оня ден го поръчах че нямаше в наличност ,вчера го доставиха и днес го монтираха ,бързичко действат .Монтажа протече за 4 часа щото дупчиха няква колона 60 см
Вакумираха чинно ,после размениха фаза и нула на външното тяло и то не тръгна ,след оправяне на кабелите си тръгна без поражения ,казаха че нищо не може да се е скапало от това дано да са прави
Първи впечатления - добра сглобка на телата ,стабилни добре пасващи пластмаси ,стилно дистанционно хващащо от всякакви ъгли ,леко неразбираем и куц таймер който още разучавам ,но поне е 24 часов .Не особено много екстри ,има 2 допълнителни филтъра в комплекта които се монтират с основния .МНОГО ТИХ на най тих режим ,жалко че и Панасоника ми не е толкова тих .Външното тяло също е тихо ,ще го видим зимата.Малко бавно тръгва при първоначално пускане ,3-4 минути "души" въздуха и чак тогава пуска компресора.Никъде не е отбелязана страната производител ,според техниците надали е японски както се твърди ,но казаха че е много стабилен и нямали оплаквания от марката като цяло ,както и че работел по добре от Панасоник което лично ще проверя таз зима. КОП 3.9 ,прилично постижение за 12ка .Излезе ми 1590 с монтажа който е 150 лв.3 години пълна гаранция.Ако имате въпроси питайте,отивам да го полея