Май Daikin има завод в китай.Първоначално публикувано от Julian
http://www.daikin.com/press/2006/060718/index.html
Май Daikin има завод в китай.Първоначално публикувано от Julian
http://www.daikin.com/press/2006/060718/index.html
[Profile of Daikin Air Conditioning Systems (Shanghai) Co., Ltd.]
1. Name: Daikin Air Conditioning Systems (Shanghai) Co., Ltd.
2. Location: Shanghai, China
3. Capital: ¥ 2.2 billion
[Profile of Daikin Sunrise Settsu Co., Ltd.]
1. Name: Daikin Sunrise Settsu Co., Ltd.
2. Location: Settsu, Osaka
3. Capital: ¥ 200 million
Мда, като гледам т.3 Capital бих спорил дали се произвеждат Daikin в Japan
тези правени в япония 100% са си за техния пазар на 110В и т.н. .. за нашия от кои остават
Ха, здрасти !!!!Първоначално публикувано от dan66
Но няма лошо, при водещите фирми всичка си струва цената, където и да е произведено.
Здравей,Първоначално публикувано от 11223
Много интересен избор, най-вече опцията за вкарване на свеж въздух. Моля, ако има възможност, пиши по-нататък инфо за работата на климатика, особено през идващата зима.
дай линк към техномаркет или другаде, къдет се продаваПървоначално публикувано от 11223
www.google.com не е чувал за него
Разгледай ПиДиеФа, за да видиш характеристиките. Купихме го в четвъртък вечер от Техномаркет на Цариградско шосе и от там ми казаха, че "днес са го получили". Няма им го в страницата, зная. И в нета няма почти нищо за него, но климатикът съществува, следобед ще го доставят у дома и ако държиш - ще снимам книжката за повече инфо (ако е повече от пидиефчето).Първоначално публикувано от snoopdoggystyle
Ако държиш - звънни на "цариградския-Техномаркет" и питай за този модел
И се чудя относно следното - от какво зависи цената на профилактичния преглед? Все пак има голям марж -от 20 до 60 лв на профилактика ?
Фирма която продава климатици с профилактика е несериозна. Продава евтино климатици и после си им взима цената. ... Такива просто ги избягвайте
това е все едно да ти продадат хладилник с профилактика . И после да идват всчка година и да ти го чистят (имам предвид че това сам трябва да си го правиш).
По скоро трябва да имат оферта за удължаване на гаранцията с доплащане.
Това с профилактиката го изискват фирмите доставчици те удалжават гаранцията след профилактика и изпращане на талона при тях. Но тия гаранций тук са нереални ако някои е имал списание Quele например ще види че там има различни цени за един уред като се почне от най ниската цена с гаранция 6 месеца. В българия по закон гаранцинния срок е 12месеца.
Здравейте,от два дни чета форума.Реших да си взема климатик. Ще бъде Haier. Не можах да намеря пълна характеристика. Възможните модели са HSU-12H03BP- инвентор и конвекционален HSU-12R03/H.Моля пишете,ако знаете как си размразяват външните тела/на определено време или с датчик/ ,спира ли да духа на конвекционалния вътрешното тяло след като достигне необходимата температура и трупа ли лед конвекционалния тип.Ще ми трябва и свястна фирма за монтаж.
Искам да попитам когато е включен в мрежата климатик втора употреба,но не е пуснат да работи,дали в това положение трансформаторът консумира ток,и ако е така загубите в допустими граници ли са?Благодаря предварително за отговорите!
Пренебрежимо малко са това е авто трансформатор тоест когато нямаш включен консуматор няма и консумация от първичната намотка общо взето да мислиш колко харчи телевизора когато не работи.Първоначално публикувано от kantonaa
kantonaa,аз имам японски климатик,монтажниците ми казаха че даже,когато климатика не работи,трафа консумира ток,но колко е -не знам.За загубите-нека ти кажат по-запознатите от мен,ако наистина си изчел всичко,мисля че има доста постове на тая тема,при COP еди-колко аи ,трФ колко от това дърпа.Прочети внимателно всичките постове/ако наистина се интересуваш/.Това е от мен,надявам се да съм ти бил полезен.
Колкото да чете няма да разбере колко му гълта трансформатора. Най добре е да го измери.