Това ми дадоха с моя климатик-FUJTSU.Дано да свърши работа на някой .http://www.bezdumi.com/data/efdde87c...209_p70255.jpg
Това ми дадоха с моя климатик-FUJTSU.Дано да свърши работа на някой .http://www.bezdumi.com/data/efdde87c...209_p70255.jpg
Ето превода има някои които не са ми много ясни ,но горе долу това е!
Ако някой може да даде повече инфо по въпросителните???!!
1/f energy conservation e икономичен режим ! Пробвал съм го работи ,но не е много приятно - рязко променя температурите не толкоз е плавно и неусетно от нормалното* пускам го когато ме няма или през нощта зададената температура е поддържа!
Ок извнявам се.
Кажете какви са ви климите и моделите на дистанционите ще ви ги пратя.
Някой може ли да ми каже къде от Варна мога да си купя дренажна тръбичка и колко струва/горе-долу/,или нещо което да приспособя.
Вчера гледах 9-ката Yokohama в Метро - с фреон 407 е, а излиза на цена под 300 лева. Някой да е виждал как работи това в режим на топлене?
Само името е японско топли като за 300лв
Аз им пуснах лични съобщения за вида на дистанционите и дори пратих снимака на дистанционото на Deyantrif но меила ми го връща. А да пусна всичиките дистанционни няма да стане. А относно превода на шарповете дистанционни има грешки а и на дисплея не се вижда съответния режим така че не е много това.
Благодаря на Tecno че ме разбира.
Tecno, прав си, но помощта трябва да е доброволна, а на мен ми се стори, че го насилвате да даде информацията. Явно не съм разбрал правилно за какво се извинява.
Аз лично изпитвам удоволствие, когато мога, да помогна с нещо. И се опитвам да си доставям това удоволствие в няколко форума, защото е най-лесно и бързо. Може би го правя защото и аз когато имам проблем получавам помощ по този начин.
А има ли изобщо някаква система за обезскрежаване или твърдо е казано че работи до +5 градусаПървоначално публикувано от airclima
Климатиците втора употреба от япония се изнасят като вторично суровини за преработка, а не като климатична техника. В България не знам как ги омитяват при преминаване през границата, дали като вторични суровини или като климатична техника. Иначе процесът на събиране и рециклиране в Япония може да се представи чрез следните изображения:
Доставяне на климатиците (външно и вътрешно тяло +дистанционно) в такива палети, към мястото на рециклиране:
Събиране на фреоните:
Механично разделяне на компоненитете:
Подготовка за рециклиране на топлообменниците:
Повече информация можете да откриете на следния сайт, който е на английски език:
http://www.aeha.or.jp/assessment/en/...%20Conditioner.
Благодаря ти airclima Получих ти мейла с въпроса за модела на дистанционното и ти отговорих но не съм получил отговор от теб. Нямам идея защо мейла се връща?! Моля те пробвай отново на Trifonov.Deyan@Acnielsen.bg или на deyantrif@yahoo.com Предполагам, че на служебния мейл нещо не му е харесал прикачения файл и го е отхвърлилПървоначално публикувано от airclima
* *Ами хората явно предпочитат да си дадат парите за японски скраб, отколкото за новопроизведен такъв китайски.Първоначално публикувано от bajotierra
airlima искам да те питам да ли знаеш на едния климатик имам втора по-мака турбина над работната въпроса ми е кога работи???
Това с втората турбина ми стана любопитно. Иска ми се да бидя снимка. На кое казваш втора турбина.Първоначално публикувано от xenohack
За шарп ли става въпрос?
Тя се води към турбо режима и се пуска от дистанционното с един символ като турбинка идеята е да взима въздух то входящия в питата и го смесва със изходящия от клапата. Но тези дистанционни който ти имаш нямат тази функция. трябва ти такова дистанционно на pic.