Страница 73 от 157 ПърваПърва ... 2363717273747583123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,081 до 1,095 от общо 2355

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2006

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)

Цитат Първоначално публикувано от Rumen_Y
    Може би вариантът с два климатика ще е по- добър. Благодаря ви за съветите. Утре най- вероятно ще ги купя и след като ги монтираме ще се похваля /или оплача/ във форума. Но и в двата случая - наздраве!* .
    ... И все пак си купих 1 бр. Haier HSU-18HK03. (Дай на глупавия хиляда акъла, нему винаги ще му хареса само неговия . ) Монтираха го още на следващия ден. Мисля, че ще върши работа в моя случай (охлаждане на три помещения, свързани с коридор - общо 56 кв.м). Но все пак да видим, когато се повишат температурите над 35 градуса...

2.  

3. Novice
    Тук е от
    Nov 2003

Здравеите
    изчетах почти цялата тема и все още не мога да преценя какав клима да взема.
    Стаята ми е 13м2 на 2.7м височина
    Юг, панел,дървена дограмал, живея в Варна ако има някакво значение.
    Ще се ползва и за отопление зимата.
    разполагам с 800лв
    моля за съвет.

4. Тук е от
    Jun 2006

Привет на всички във форума!
    Имам един въпрос към по-запознатите тук, а именно : Възможно ли е да се използва съществуващият тръбен път на Midea MSG 12HR и ако е, то каква марка климатик може да го ползва?
    Благодаря предварително и успех всички!

5. PVV
    PVV е офлайн

Тук е от
    Jul 2006

Здравейте,
    Отдавна Ви чета , но едва днес реших и аз да се включа във форума. До седмица ще си купувам климатик и съм се спрял на Haier HSU-18HKO3- 950лв с монтажа.Помещението е 95 м3 -две стаи с голям отвор между тях. Не искам да давам повече пари , понеже ще ползвам климатика основно за охлаждане. Имам ли по -добро решение в този ценови клас ,като качество. Държа лиматика да е безшумен. Ако някой ми даде съвет скоро ,ще съм му благодарен.

6. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Цитат Първоначално публикувано от bo4o
    ЗДРАВЕЙТЕ
    ДВУОМЯ СЕ ДА ЗАКУПЯ МЕЖДУ ДВА КЛИМАТИКА OSAKA CH-12-SBP -Консумация:
    - отопление / охлаждане 800 W-1600 W
    Мощност:
    -отопление 4800W (1100-6300W)
    -охлаждане 3500W (1100-4200W)
    Размери:
    - вътрешно тяло - 815x275x183 mm
    - външно тяло - 850x605x290 mm
    850 ЛВ.
    И ВЕЧЕ ПОЗНАТИЯ ОТ МАРКЕТА PANASONIC CS/CU-W12DKE 699 + 120 = 819 ЛВ.
    Осака е чиста лотария.
    Цитат Първоначално публикувано от volang
    Възможно ли е да се монтира климатик, като външното тяло бъде разположено на около един метър над нивото на вътрешното.Става въпрос за къща и монтаж на външното тяло в таванското помещение. Някъде четох, че не е желателно. Моля за вашите компетентни мнения.
    Какъв е климатика и колко е обема на таванското помещение?

Цитат Първоначално публикувано от to6kovoto
    Привет на всички във форума!
    Имам един въпрос към по-запознатите тук, а именно : Възможно ли е да се използва съществуващият тръбен път на Midea MSG 12HR и ако е, то каква марка климатик може да го ползва?
    Благодаря предварително и успех всички!
    Не виждам смисъл от използването на този път.Не се знае с какво масло е работил мидеята и дали на другия климатик маслото е съвместимо с това на мидеята.
    Да не говорим че ако пътя е стоял отворен е задължително да се смени.
    Съмнявам се някой да вземе да промива стар тръбен път,особено ако е по-дълъг.
    Ако е до метър няма смисъл.
    Този който ще го монтира най-вероятно ще иска да се застрахова от всякакви изненади и ще предпочете нов път.

Цитат Първоначално публикувано от PVV
    Здравейте,
    Отдавна Ви чета , но едва днес реших и аз да се включа във форума. До седмица ще си купувам климатик и съм се спрял на Haier HSU-18HKO3- 950лв с монтажа.Помещението е 95 м3 -две стаи с голям отвор между тях. Не искам да давам повече пари , понеже ще ползвам климатика основно за охлаждане. Имам ли по -добро решение в този ценови клас ,като качество. Държа лиматика да е безшумен. Ако някой ми даде съвет скоро ,ще съм му благодарен.
    Това е достатъчно добро решение

7. Member
    Тук е от
    Mar 2002

Ако е възможно някой от собствениците на PANASONIC CS/CU-W12DKE да погледне в гаранционната карта и да ми каже кои две фирми монтират и гаранционно поддържат климатици купени от Техномаркет за Свищов. Звънях в маркета но ми казаха че трябва да се погледне гаранционната карта.

8.  

9. Тук е от
    Jul 2006

Здравейте искам да попитам за една марка климатик Voltel някой чувал ли я изобщо каква е по народност каде се зглобява всякаква информация свързана с тая марка.!!!

10. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Цитат Първоначално публикувано от edit0r
    Здравейте искам да попитам за една марка климатик Voltel някой чувал ли я изобщо каква е по народност каде се зглобява всякаква информация свързана с тая марка.!!!
    Това според мен е поредната българска "марка", за която не се знае нито къде се произвежда, нито чия "марка" е. Аз лично бих се въздържал да взема каквото и да било от такъв тип марка. Само да спомена и ELITE, мацката ми си купи това чудо на техниката пасатор ELITE, който явно поради сложността си се счупи за нула време. Една от частите, която трябва да прави сцепление с друга - метална беше от пластмаса . Хитро нали????

11. Тук е от
    Jun 2006

Турска търговска марка,нещо като стоки АРО в МЕТРО само,че за битова техника

12. Тук е от
    Jul 2006

Здравейте! Може ли да ми препоръчате свястна фирма за монтаж и поддръжка на климатици в София? Четох из форума не много ласкави неща за Екоклима и още няколко други фирми, предлагащи прдажба и сервиз. А на Булклима може ли да се доверя? Тъй като нищо не разбирам от тази техника, смятам да отида в някоя фирма и да взема каквото ми препоръчат /е, след малка консултация и с вас де /, но поне да знам, че са ок и като ми сложат климатика да мога да разчитам, че ще го оправят ако се появят проблеми... благодаря на всички, които ми отговорят

13. Тук е от
    Jul 2006

какво ще ми кажете за Haier HSU-12HV03/R2SDB и на какви пари е при вас с и без монтаж

14.  

15. Тук е от
    Jul 2006

за Климатик Haier HSU-12HV03/R2SDB
    Сплит система (инверторна), Мощност (охлаждане/отопление): 3500/4200 W, Капацитет: охл./отопл. 12000/14340 BTU/h, Електрическа консумация: охл./отопл. 810/860 W/h, Дебит: 800 м³/час, Eнергиен клас: А Гаранция: 36 месеца
    това не правили сор = 4200/860 = 4.88

16. PVV
    PVV е офлайн

Тук е от
    Jul 2006

Rumene-Y Как е наерчето?Тихо ли е?Има ли екстри ? Абе кажи нещо ,защото го копувам утре.

17. Тук е от
    Jul 2006

Здравеите.Моля някои да ми каже каква е разликата между инверторен-сплит и само сплит климатик???

18. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от mill4a
    Здравеите.Моля някои да ми каже каква е разликата между инверторен-сплит и само сплит климатик???
    Каквато между кола с карбуратор и инжекцион.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе