Страница 64 от 157 ПърваПърва ... 1454626364656674114 ... ПоследноПоследно
Резултати от 946 до 960 от общо 2355

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2006

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)

здравейте както писах взех си клима 12-ка пак рециклиран ве4е е монтиран модела е :
    Air conditioner
    PUROO SANYO FUZZY TWIN INVERTER
    SAP253VR Split type indoor unit
    SANYO Electric Co., Ltd.

Наистина е много тих доста повече от митсубишито ми остава да работи като другия повече не ми трябва а зимата живот и здраве ще се види дали наистина е ок.
    В нета намерих инфо за подобен модел но на външен вид е това
    :Super:
    Прикачени изображения Прикачени изображения

2.  

3. Тук е от
    Jun 2006

Здравейте!
    Предстои ми купуване на инверторен климатик - 9-ка. Ще бъде използван предимно за отопление на панелка в Пловдив. Моля да ме насочите към марка, и ако е възможно дайте иформация към коя фирма е най-добре да се обърна. Става въпрос за Пловдив. Ще се радвам да ми отговорите.

4. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Даи информация за стаята (изолация, външни стени,дограма,кубатура на стаята и т.н.) Колко пари би дал за климатик ?

5. Тук е от
    Jun 2006

Цитат Първоначално публикувано от ivanov_km
    Даи информация за стаята (изолация, външни стени,дограма,кубатура на стаята и т.н.) Колко пари би дал за климатик ?
    Две външни стени - източна и южна, които са изолирани отвътре с 2,5 см топлоизолация. кубатура - 33,91 м3, PVC дограма. външното тяло ще се монтира от южната страна, ако това има значение. Относно парите- около 700 -800 лева. Ще се радвам да ми отговорите. Надявам се да ме насочите към добър климатик, който да работи дабре през зимата.

6. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Девятката е достатъчна за това помещение. Но парите които си готов да дадеш за инвертор са малко. За тази цена можеш да видиш този климатик http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09010161 . За нещто по добро на този етап не може да се говори. Все пак е инвертор и е Панасоник , е да правен в Китай , но според мен това не е чак толкова зле.

7. Member
    Тук е от
    Apr 2005

@kremenski
    За инвертор парите не са много - мисля, че Мидеа имаше за около 600 + монтаж - не знам как е като качество
    и Хайер - BP модела беше под 800, но без монтажа
    От по-марковите не мисля, че има нещо съществено, но разгледай!

Иначе и аз бих се съгласил, че 13-14 квадрата ще можеш да ги топлиш с инверторна девятка!

//edit
    Относно мнението на Иванов, отдолу:
    Не правя реклама кое е по-добро, а допълвам с варианти, които се сетих!

По отношение на качеството - не съм убеден обаче, дали Панасоника или Хайера - и двете китайски - е по-добре и като качество, и особено като поддръжка за България

8.  

9. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

На мен ми се струва че Панасоника е по добър вариант от Мидея и Хаер. Говоря за Китайския панасоник http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09010161 . Кажете вие как мислите ?

10. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

За да бъде форумът по-полезен на всички бъдещи и настоящи собственици на климатици , предлагам :
    Нека хората , който се занимават по-професионално с монтажът и подръжката на климатици , да изкажът свойте впечетления от някои модели климатици който са монтирали , попрявали и т.н. Например често срещани дефекти при някоя марка или модел климатик. Защтото от прочетеното до тук не става ясно защо се избякват(не се препоръчват) някои марки , а се предпочитат други. Моята молба да има повечи изложени конкретни факти за даден модел климатик или марка.

11. Тук е от
    Jun 2006

След дълго дебнене по магазините най накрая избрах климатик.Благодаря на всички че чрез вашите мнения може би дистигнах до каквото търсих и рамката на парите които бих дал за климатик.Ако някой има отзиви за този модел да ми каже дали съм избрал правилното решение.Благодаря ви! http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=01001775

12. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Цитат Първоначално публикувано от oliv
    След дълго дебнене по магазините най накрая избрах климатик.Благодаря на всички че чрез вашите мнения може би дистигнах до каквото търсих и рамката на парите които бих дал за климатик.Ако някой има отзиви за този модел да ми каже дали съм избрал правилното решение.Благодаря ви! http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=01001775
    На брошурата за промоция на Техномаркет пише, че е малайзийски. Ако е така, то този климатик наистина е с много добро съотношение цена/качество, имайки предви че е с СОР около 3,8. Въпреки това ме притеснява ниската му цена за малайзийски, струва ми се някъв капан. Ако някой може да отвори този модел и да види къде му е произведен компресора ще е супер. Признавам, че ме смути това предложение, бях тръгнал да купувам FUJI инвертър за 1320 лв, но тук става въпрос за половин цена все пак. Ще преглътна, че не е инвертър ако е наистина малайзийски с некитайски компресор.

13. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Нека некой запознат и с Китайските Панасоници да даде някакво мнение . Какво им е , какви дефекти проявяват , ако има такива изобщо. Защото прекалено много се спекулира с това каде е произведен климатикът. Нека де се внесе малко повоче яснота по този въпрос .

14.  

15. Тук е от
    Jun 2006

Аз също гледах днес този модел на Panasonic* CS/CU-W12DKE в Технополис Ст. Загора.* Продавача ми обясни ,че е на промоция на цена от 699 лв. + 120 лв. монтаж .* Също така ми каза , че до вчера са го продавали на цена от 1099 лв. без монтаж .* Аз си търся клима в рамките на 1000 лв. и се заинтересувах . Обаче ме притеснява доста сериозното намаление от 400 лв. Момчето каза , че бил произведен изцяло в малайзия , а гаранцията на компресора била 5 години. Някой има ли впечатления от този модел , и по специално как се държи зимата?

16. Тук е от
    Feb 2006

По нагоре имаше въпрос на който никой не отговори, а той беше за осака 12 jse. Тази зима си купих такъв защото не се бях интересувал за климите и не след дълго съжалявах многоооооо. За 150 лева по малко си купих мидея която работи много по тихо и безпроблемно. Та да се върна на осаката, тя дефектира още на 3-я ден от поставянето. От сервиза бяха бързи и дойдоха след 7 дена и то зимата ама айде. Чашата преля когато ми казоха как съм можал да си купя най калпавия модели т.н. Мненията сами ще си ги извеждате От мен чао!

17. Тук е от
    Jun 2006

Имам един мой човек който ми беше казал преди 10 дена че ще излиза промоция на един хубав климатик.Да малайзиски е.От ходене на 1 мес.по магазините това е най доброто като цена качество и най важното за мен консумация и отопление.

18. Тук е от
    Jun 2006

Цитат Първоначално публикувано от bon_bonev
    Аз също гледах днес този модел на Panasonic* CS/CU-W12DKE в Технополис Ст. Загора.* Продавача ми обясни ,че е на промоция на цена от 699 лв. + 120 лв. монтаж .* Също така ми каза , че до вчера са го продавали на цена от 1099 лв. без монтаж .* Аз си търся клима в рамките на 1000 лв. и се заинтересувах . Обаче ме притеснява доста сериозното намаление от 400 лв. Момчето каза , че бил произведен изцяло в малайзия , а гаранцията на компресора била 5 години. Някой има ли впечатления от този модел , и по специално как се държи зимата?
    Вземай и не се чуди.Хора дето са ги поставяли и откъдето ще го купувам и аз ми казаха че дефекти не са дали до сега.Не знаех че дават на компресора 5 год гаранция.Ще наобиколя ТехномаркПолисите.Поръчал съм си го а не съм го видял.И аз съм от Ст.Загора

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе