Първоначално публикувано от
gomor Kantonaa,ти си вторият дето ми го казва това-начи имаме засечка,следователно и двамата сте прави.Аз се поразтършувах пак по тез сайтове и май сте много прави и двамата с Женшен,за което благодаря че ме светнахте.Климата е чистокръвен японец,мноо яка духалка,само че от фирмата ,дето ми го монтираха объркали -вместо да ми сложат вътрешно тяло 25-ца,те са ми сложили 36-ица.Я кажете има ли проблем от това объркване в работата на климатика,щото те ми казаха че нямало,обаче аз гледам захранванията не са еднакви на 25-ица и на 36-ица ,на първия модел е 15 ампера,на втория-20 ампера.Може ли с различно външно и вътрешно тяло да работи нормално климатика?Некой беше споменал тук че автотрансформатора ,дето се монтира на японските клими ,"скопявал"машината-мит ли е това или истина?Лека работна седмица на всички!Змайли,мила,всичко това е техника...разваля се някой ден ,от този форум съм научил че Мидея и Хайер са най-често слаганите китайски машини,аз лично имам Хайер.Вече една година ми служи вярно,пък докога-ще видим.Моя е супер дигитален инвертор,повече от 800 лева е ,но пък засега съм доволен.Ще спра дотук,за да дам на някой,който е в час с тия неща да ти даде по-добър съвет.Успех при избора!