Страница 90 от 157 ПърваПърва ... 40808889909192100140 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,336 до 1,350 от общо 2355

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2006

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)

Цитат Първоначално публикувано от JORO88
    oliv,
    предложи някой вариант за малайзийски Панасоник, който да си заслужава парите и да не е с голям разход на енергия. Аз май се отказах от FUJITCU GENERAL ASH 12 USB CW, защото във В. Търново ми го предлагат на 1700 лв, докато в Булклима-София е 1224 лв. Струва ми се че надценката, която си слага дилъра в Старата столица за транспорт и поддръжка е доста голяма. Виждам добри отзиви във форума за PANASONIC CS\CU W12DKE, който го е ползвал за отопление да каже мнението си, както и за други подобни модели.
    Точно такъв имам и аз.Отлична машина.Сплит с-ма е.Значи до прозореца ми комшиите имат ОСАКА.Бръмчи кати дизел.Моят е от другата страна на прозореца.Не се чува.Вътре според мен е безшумен.По безшумен от Хейсънс-а в офиса ни.Гаранция на компресора 5 год.Дистанционто е малко и мнооооого удобно.Не съм го ползвал все още за отпление.Много търсих като тебе но се спрях на този модел.Отоплителнта му мощност беше по голяма от другите аналози.

2.  

3. Тук е от
    Aug 2006

Ей тука -> www.termo-klima.com <- има много интересни предложения за климатици с СОР > 5,5 на цени до около 1600лв за 9000 BTU (на Toshiba, Daikin, Fujitsu). По интересното е, че моделите се откриват САМО на JP сайтове... Няма нито един европейски. Което ме навежда на мисълта, че въобще не са за европейския пазар (съответно за нашето захранване). От друго страна не може да не направи впечатление че у нас се предлагат климатици с СОР ~ 4 на същите че и по-високи цени...

Нещо се обърках...

4. Тук е от
    Apr 2006

Здравейте.Монтирах си к-к Hitachi RAC-RAS50 като го монтирах беше началото на лятото изходната температура на въздушния поток беше 11гр.това преди 2месеца .Днес приключих с ремонта и го вкл.и изненада темп.неможа да падне под 15.6гр.трябва ли да се притеснявам ????

5. Member
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    Варна

Сложил съм 2 мидеи 12ки обикновени и един фуджицо инвентор беше 1600 лв миналата есен и никакви проблеми не съм имал през зимата ,все пак беше голям студ навън, сложих и един фишар кои то се оказа голям боклук, неставаше за зимата само за лятото бил за топлите страни, набутвация . От осаката също има големи оплаквания внесли евтини клими миналата зима ама предназначени за по топли страни също кат фишара изтудява ама нетопли . Така че внимаваите кво зимате да не се набутате, сега пак ще слагам 2 мидеи щото съм ги пробвал ,и успех

6. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от kiki9999
    Здравейте.Монтирах си к-к Hitachi RAC-RAS50 като го монтирах беше началото на лятото изходната температура на въздушния поток беше 11гр.това преди 2месеца .Днес приключих с ремонта и го вкл.и изненада темп.неможа да падне под 15.6гр.трябва ли да се притеснявам ????
    Температура на изходящия колектор под 16 градуса е белег за нормална работа на климатика. Тряба да се има предвид, че колкото е по-голяма скоростта на вентилатора толкова е по-висока температурата, понеже топлообмена е по-интензивен.

7. Тук е от
    Jun 2006

Цитат Първоначално публикувано от astra
    Сложил съм 2 мидеи 12ки обикновени и един фуджицо инвентор беше 1600 лв миналата есен и никакви проблеми не съм имал през зимата ,все пак беше голям студ навън, сложих и един фишар кои то се оказа голям боклук, неставаше за зимата само за лятото бил за топлите страни, набутвация . От осаката също има големи оплаквания внесли евтини клими миналата зима ама предназначени за по топли страни също кат фишара изтудява ама нетопли . Така че внимаваите кво зимате да не се набутате, сега пак ще слагам 2 мидеи щото съм ги пробвал ,и успех
    Да.Мидеите излязоха сполучливи клими от всичко китайско.

8.  

9. Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от JORO88
    oliv,
    предложи някой вариант за малайзийски Панасоник, който да си заслужава парите и да не е с голям разход на енергия. Аз май се отказах от FUJITCU GENERAL ASH 12 USB CW, защото във В. Търново ми го предлагат на 1700 лв, докато в Булклима-София е 1224 лв. Струва ми се че надценката, която си слага дилъра в Старата столица за транспорт и поддръжка е доста голяма. Виждам добри отзиви във форума за PANASONIC CS\CU W12DKE, който го е ползвал за отопление да каже мнението си, както и за други подобни модели.
    Пич, според мен това е http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09003188 твоят климатик. Цената за инвертор от този клас си заслужава. Според моето едномесечно четене из интернет си заслужава за отопление.

10. Тук е от
    Apr 2006

Температура на изходящия колектор под 16 градуса е белег за нормална работа на климатика. Тряба да се има предвид, че колкото е по-голяма скоростта на вентилатора толкова е по-висока температурата, понеже топлообмена е по-интензивен.
    Забелязах че от дясната страна духа по студено отколкото от лявата. Иначе к-ка си работи но сякаш не както трябва 5 пъти замервах изх.поток 3пъти темпер. не падна под 15гр. и два пъти падна до 11.5гр. на какво се дължи това?????

11. Тук е от
    Aug 2006

Четох, четох и накрая реших да тествам преводача на гугъл. Ето какво намерих на страницата на Matsushita Electric Industrial Co., Ltd., климатик със COP 6.31 и ефикасност 128%, а някой твърдеше, че такова животно немало:
    Frequency 50/60Hz
    power source single-phase 100V
    air-conditioning ability rated 2.8kW
    air-conditioning electric power consumption rated 445W
    heating ability rated 3.6kW heating electric power
    consumption rated 570W
    average COP/achievement ratio 6.31/128%
    period electric power consumption quantitative 884kWh

Ето и картинка на животното: http://ctlg.national.jp/product/imag...X286AS-G&ghj=1

12. Тук е от
    Jun 2004

Не можах да намеря повече инфо за Panasonic CS/CU-W7DKE. искам да го ползвам за стая с обем 26куб.м с алуминиева дограма и изолация. Ако накой има този модел, нека сподели как работи през зимата и дали е шумен, защото стаята е детска. Благодаря на всички предварително!

13. Тук е от
    Jun 2006

http://www.termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=171
    Има такова животно на страницата на ТЕРМО-КЛИМА

14.  

15. Member Аватара на gomor
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Гоце Делчев

Здравейте на всички!Я аз да ви питам нещичко за японската мерна единица за BTU-тия цифрички след модела на колко BTU отговарят ,че нещо май-май някой послъгва ...начи аз имам DAIKIN S25 ETUXS и останах с впечатлението че е 10 000 BTU,преди малко сърфирах из некви японски сайтове и се оказа че на цифрите 25 отговаря 8000 BTU???Айде некой да ме светне по въпроса че май ше се занимаваме с комисията за защита на потребителите...Благодаря Ви предварително!

16. Тук е от
    Feb 2004

имате ли впечатления от климатиците Linea? Има ги в Ритони. Има ли някои впечатление как се справят през зимата. Силно подозирам, че ще се окажат поредното разочарование.

17. Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от gomor
    Здравейте на всички!Я аз да ви питам нещичко за японската мерна единица за BTU-тия цифрички след модела на колко BTU отговарят ,че нещо май-май някой послъгва ...начи аз имам DAIKIN S25 ETUXS и останах с впечатлението че е 10 000 BTU,преди малко сърфирах из некви японски сайтове и се оказа че на цифрите 25 отговаря 8000 BTU???Айде некой да ме светне по въпроса че май ше се занимаваме с комисията за защита на потребителите...Благодаря Ви предварително!
    Цифрата в обозначенията на японските климатизатори е отдаватана мощност в киловати примерно 28 е 2.8 киловата. При отопление.

18. Member Аватара на gomor
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Гоце Делчев

ЖЕНШЕН,това не съм го чувал досега,аз черп

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе