Първоначално публикувано от
Jackas За Панасоника обаче с половин уста се опитват да ми намекнат че напоследък имат някои съмнения отностно качеството им, пък и тук във форума бях чел че последните партиди идват с надпис на кашона до -5гр.
Лично според мен, от горе избраените най-добрият избор е Fujitsu-то.....всъщност възможно ли е тази 9-ка да отдава 5.3kw на отопление при пълно натоварване?
Какво мислите, привилно ли съм се насочил или трябва генерално да сменя посоката....да минавам на конвенционална машина? Признавам че доста ме наплашихте с гадния ток
няма ли някакъв вариянт, да се сложи някакъв трансформатор или нещо друго което да генерира 220V.
.... виждал съм такъв трансформатор/самоделка/ в мой познат/ ел. техник -бубиньор/, беще си вкючил към него готварската печка....загрявала много по-бързо, бих изкал да и знам колко струва подмяната на изгорял процесор или се подменя целия оправляващ блок??? Ама на моменти ми идва да си окача един евтинджос, та като гръмне поне с кеф и шутове да го смъкна от стената
Май доста глупости написах ама така е
.... и аз като удавник за сламка се хващам - изка ми се климатика да е инверторен
Поздрави!!!