за 9-ки fujistu и General става дума. Daikin не се предлага никъде.
за 9-ки fujistu и General става дума. Daikin не се предлага никъде.
Намери Fuji. Те са най-евтини от производбите на Фуджитсу.
Какво мнение имате за Шарп?!? Търся да разгледам един модел-AY-FX28S,срещам противоречиви мнения,едни са много доволни,други се оплакват от шума...Някой да има Шарп? В Дряново вали сняг...
И двете стаи са по около 20 кв.м.Първоначално публикувано от muchoto
TOSHIBA RAS-221SDX. Искам и аз такъв климатик! Някой знае ли дали се продават някъде в Варна такива? :/ Изобщо има ли фирма която да внася редовно японските модели или инцидентно се внасят.Първоначално публикувано от hala
Можеш ли да ми кажеш каква му е цената в пловдивската фирма?
Това е модел на 2007 а не на 2005, поне според сайта http://www.daiseikai.com/product/2007/index_j.htm
Виж в Термоклима какво има. Те продават имат много модели на 100 волта. Разбиар се говоря за нов.
Новите Sharp-ове са много капризни, това е споделено от монтажници, ако са втора употреба от Япония май са по-добре.Първоначално публикувано от ipsilan
Не,не е нов,не съм открил нещо кой знае какво за него,май е около 2000 г...Но ми се искаше малко подробности-вие знаете там-фреон,какъв компресор,слаби места....То днес май е ваканция,няма никой...Ей,да не стачкиваме?! Айде де...
blue1 e човека по секънд хенд климите.Първоначално публикувано от ipsilan
Здравейте!!След няколко годишно студуване и аз се сдобих с климатик.От 2 седмици имам Mitsubishi SRC 35ZG-S.Незнам дали направих най-добрия избор,но.... вече няма връщане назад.Факт е,че вкъщи никога не е било толкова приятно и уютно през зимата.До миналата зима вечеряхме с пухенки,защото помещението е голямо и не можех да стопля,без да рискувам цялата ми заплата да отиде за ток.Имам въпросче, на което съм сигурна че от вас ще получа компетентен отговор- момчетата от монтажната група ми препоръчаха да не изключвам климатика, така излизало по-икономично.Така ли е наистина?? В помещението, което отоплявам (хол,трапезария и кухня ) стоим от към 16.00ч. до 23.00, трябва ли и през останалото време,когато не сме вкъщи или сме позаспали в другата стая да оставяме климатика да си работи, но на по-слаба мощност или е по- добре да го изключа и да затопля когато се прибера от работа?Имам впредвид, как е по- изгодно, по отношение консумацията на ток?? Предварително благодаря за съвета!!
Правилно са ти казали че е по икономично. За колко го купи че съм се насочил към същият модел.
1690 лв, от Екоматик ,за монтаж още 130 лв
Пък и Митсубиши е много добро...Не си сбъркал,със здраве да си го ползваш...
Как само 130 лв. за монтаж, като на сайта им е 220 лв. без ДДС, а до скоро беше 190 без ДДС. Да не би да имаш предвид 230лв? http://www.ekomatik.com/services.php?sub=installПървоначално публикувано от duro
Питам, защото и на мен ми предстои монтаж от същата фирма.
Иначе поздравление за придобивката. Аз ще слагам по-малките модели от същата серия и също смятам, че не си сбъркал в избора.
Пардон, 180 лв монтаж, аз също очаквах по - висока цена. Доколкото разбрах от 15. 11. ще са нови, по - високи цени.