Примерно близка до 48-50* (вентилатор на макс)
Примерно близка до 48-50* (вентилатор на макс)
Климатика е много добър -няма да съжаляваш ако го вземеш,по-добър за тези пари няма!Само не го взимаи от Технополис ако се поинтересуваш ще разбереш защо.Първоначално публикувано от txtotko
АМи зависи на каква степен на вентилатора е и каква марка климатик е. Дебита на въздуха е различен при различните модели.
48 - 50 това ми намирисва на новият фреон 9 ка или 12 ка обаче ако вземеш 18 ка и я намалиш на ниска вентилация може и 60 градуса да удариПървоначално публикувано от ba4_dido
едва ли ще удари 60 гр. защото ще го стопира вътрешния датчик48 - 50 това ми намирисва на новият фреон 9 ка или 12 ка обаче ако вземеш 18 ка и я намалиш на ниска вентилация може и 60 градуса да удари
а недей деПървоначално публикувано от jori
Здравейте !Някой може ли да ми помогне с информация за Национал CS-X-285A-G-2005 г.и какъв клас климатик е?
Ще ти кажа, че е много добра машина...
冷房 охлаждаща мощност 2.8(0.6~3.7)kW, 暖房 отоплителна мощност 3.6(0.6~7.7)kW, консумация при охлаждане 445(75~880)W и при отопление 570(75~1,960)W
За какво помещение искаш да го използваш?
"NATIONAL"- а ми е фаворитната машина!
Сравнявайки го с "Дайкин" и "Тошиба"!!!
Имам ги и трите и мога да направя разлика.Доста суперлативи се изговориха и са "Дайкините" и "Тошибите" ,но все пак избора е индивидуален.
Това САНЬО е доста лабаво от към номиналната си мощност за помещението, пък ако ще и с СОР 10 да е.
За кое "САНЬО" говориш и за кое помещение? Последно се говори за National, Toshiba, Daikin, температури... Кажи, специалисте! Или идваш по някое време да изцепиш, че всеки климатик е малък за помещението си.
то и магарето малко ама ...
Първоначално публикувано от Alexi
![]()
![]()
нова темааааа веднага айде модератории
Здравейте,кой от всичките климатици бихте ми препоръчали.От магазина не ми дадоха никаква информация.Ако някои може да ми даде такава ,ще съм му благодарен.DAIKIN F22CTKS,HITACHI RAC 2810MX,TOSHIBA RAS2522ASD,NATIONAL CSG28V,SANYIO 288LVR,MITSUBISHI MUZ F284