в нас съм с Тошиба, но за магазина не ми се дават много пари, понеже съм под наем и климатика ще си остане на наемодателите а те не дават много пари за него.Първоначално публикувано от jori
в нас съм с Тошиба, но за магазина не ми се дават много пари, понеже съм под наем и климатика ще си остане на наемодателите а те не дават много пари за него.Първоначално публикувано от jori
400 лв - то няма толкова евтин климатик ,почват от 600 а за отопление трудно може да се говори че и за магазин
Здравейте, имам проблем : не мога да избера между следните два модела на Хитачи:
HITACHI RAS/RAC-25JX5
HITACHI RAS/RAC-E14H2
Моля, някой запознат с мистерията на Хитачи да ми помогне.
Цените са без монтаж.
Също така може и алтернатива но в рамките на 1200 лв. Ще се ползва за отопление предимно. Помещението е 20 квадрата, 2,60 височина . Панелен блок, с нова пвц дограма.
нещо модел...?Първоначално публикувано от deian
http://dekom.bg/?page=product_detail...d03ed31a3c3549 това добре ли е?
макс. 500лв бюджет
13квадратаПървоначално публикувано от deian
В момента нямам ролетка за да измеря точно, но височината е към 3.50 ширината около 2.50 дължина около 4метра
.....2.5x4=10 квадратни метраПървоначално публикувано от rollin
10х3.5= 35 кубични метра
здр.интересуваме ако сложа 9 сместо 8 климатик както мие казано ще имам ли ниакакви проблеми.помештението е 15м2.с таван 2.40м2 благодариа за вниманието.
Бременна съм и края на ноември ми е термина, но естествено има проблем с отоплението. Живеем в Пазарджик, тук няма никакъв избор на климатици, освен китайските. Тук-там има хубави, но не са в един магазин събрани и естествено един ти казва вземи Мицубиши, друг Дайкин, трети Дженерал...............Всеки си предлага неговото.Лошото, е че не можем и да ги видим, ами все ни ги показват на каталог
Бюджета ни е 1500 лева с монтажа. Аз държа да е с възможно най-безшумно външно тяло , защото имахме голям проблем с един климатик, освен икономичността, която всеки търси
В един магазин ни предлагат Дайкин 22JTNS
В друг днес ни предложиха General ASHB09LD и General ASHA09LC
Стаята е 18 квадрата
Аз искам и Мицубиши, но не знам кой модел е подходящ за нас.
Панасоник?...................................................................................
Моля за някакво мнение, защото вече съвсем се обърках
Хубави ли са тези General? Казаха ми, че обединяват Fudjitsu
Re: Помогнете ми в избор на климатик
« Отговор #643 -: Днес в 18:05 » според мен си купи Мицубиши аз сам си купил сашто.ама немога дати кажа колко са добри неса ми монтирани оште
Първоначално публикувано от petiv2
petiv2
За 18м2 може да си вземете Mitsubishi SRK25ZG-S, номиналната му топлина мощност е 3.4kw което е достатъчно за стая 18м2,аз го имам от месец монтиран в спалнята ми доста е добро има алерген функция и т.н.има и филтри за пречистване на въздуха което ще е добре за бебето според мен,може да си регулираш въздушният поток освен нагоре и надоло ами и наляво и на дясно от дистанционото(в хола си имам fujitsu 12LGC)но то няма тази функция което е нещо много практично за мен има икономичен режим,външното тяло изобщо не го чувам трябва да отворя прозореца и да се вслушам за да го чуя всъщото време и вътрешното е много тихо според мен 22db,монтираха ми го за 1680лв.с монтажа ако си го намерите за помалко добре дошло.Прекрасен е по външност и дизайн според мен,изпитан и доказал се модел на Mitsubishi.Общо взето в диапазона около 1500лв.ти препоръчвам Mitsubishi SRK25ZG-S
Задължително вторияПървоначално публикувано от TUISTERaАми то навсякъде е такаПървоначално публикувано от petiv2
Забрави дайкина, за 18 квадрата просто е слаб
ДА хубави са
Здравей те.Може ли да ме по съветвате кой от двете МИДЕИ да избера. MSM3-12HR i MSF6-12AR,като втората е с реотани и на външното и на вътрешното тяло.