Е какво става пак отдава най много след General Ashg12luca!
Е какво става пак отдава най много след General Ashg12luca!
Този пост е редактиран от avenger; 14-09-15 в 17:52.
Що да ги обърка. Напротив, показва на евентуалните потребители какво да очакват от бъдещата си покупка. Иначе, как да си избереш климатик, по красота?
Ако не са верни значи от fujitsu лъжат.Не ми се вярва emil да си ги измисля.
Машина с номинал 4кВт и макс 5,3кВт да запази 3.5кВт при -10С? Това са 66% при -10 и 50% при -15С. Айде стига бе....LMCA
За LUC данните са още по фрапиращи - 70% при -10С и 56% при -15С.
И всичко това от максимума - ако смятаме от номинала ще станат перпетум мобиле....
Този пост е редактиран от tony34al; 13-09-15 в 22:32.
Извинявам се за качеството на картинката ма на слаб нет и липса на софтуер и на тъчпад това ми е максимума. От ляво на дясно размерите на "помешенията" са: 4,85х2,35х2; 1,25х0,6х2; 2х2х2.05;3х2,6х2.40. Така че обема е малко над 50 кубика. Най-дясното е кухнята която няма да се отоплява постоянно. В зелено са вратите, в синьо прозорците. Това на 12-ка ли отговаря?
Според мен Сузуми 10 на Тошиба ти е достатъчна. Няма как да разчиташ на една машина, при това положение, да отоплява кухнята. Ако имаш бюджет, можеш да сложиш и по класна машина - всяка класна 9-ка, според мен ще свърши работа. Не е лощо, обаче, да си викнеш фирма да огледа точно как стоят нещата.
Този пост е редактиран от avenger; 14-09-15 в 17:53.
фуджицата топлят спор няма ,но ми се видят височки тия киловати при -10-15 .. той и на LUC не му е особено тежко външното тяло що така го имате за висок клас ,по скоро е модел среден клас като хардуер с по луксозничко вътрешно тяло като на LT
Класификация на fujitsu general за своите стенни климатици:
High Spec. & Design : *LTCA
High COP : *LUCA
Standard : *LМCA и *LFC#
Basic : *LLCC