Касап точно с такава помпа бяха,направо пуснаха климатика вътре в помпата
- - - - - - - - - -
Това с влагата и въздуха не е ли една процедура
Касап точно с такава помпа бяха,направо пуснаха климатика вътре в помпата
- - - - - - - - - -
Това с влагата и въздуха не е ли една процедура
Баже, божеее! Абе вие наясно ли сте за какво точно служи вакуумпомпата и кога по-точно е допустимо да работи за две - три минути?![]()
Няма откъде да знаем /особено Ацко и Мега/. Що не вземеш да им обясниш?
Или пак ще ни пратиш да ги четеме ония езотерични книги, дето ги криеш на тавана...
Какво ще кажете за това Инверторен климатик Hitachi RAK35RXB/RAC35WXB AKEBONO 2015 + WiFi ?
За 29 квадрата стая южна с дограма и изолация на 2,6 височина.
Не познавам работата на средния клас, но във високия 12ката не ги усеща тези квадрати.
Ако апартамента е среден, комшовците топлят, може и да справи до към 22 градуса, но е под въпрос.
п.п А за кой град става въпрос?
Града е София.
Апартамента е вътрешен и се топлят съседите.
Извинявам се ,ама нещо се по обърках та да питам конкретно каква е разликата междуMitsubishi Heavy SRK/SRC 25 ZM-S Premium Series и Mitsubishi Electric MSZ-SF25VE/MUZ-SF25VE ,досега се бях насочил твърдо към Heavy то ,ама ми казаха че Електрика е по добро ,та ако може някой да разясни кое по добре ,чи вече ми омръзна и времето се разваля да поръчам единия модел! Мерси
Разконспирира ме! Можеш да им пратиш на двамата много поздрави от мен и да им кажеш, че потвърждавам становището им! За битовите машини, с по има-няма килце фреонец, няма значение помпата и времената и на работа. Даже може да се монтират и ТАКА, пак ще изкарват гаранцията, че и отгоре TEST