чак фен не просто имам 2 Фуджица .. а ми се ще да видя как работят тия големите тошиби .. освен това 12ЛТ е доста по скъп
чак фен не просто имам 2 Фуджица .. а ми се ще да видя как работят тия големите тошиби .. освен това 12ЛТ е доста по скъп
Ако си харесал сузумито,защо не избереш 18-ката,дават я с по добре ефективност пък и е с по-голямо вътрешно тяло,а цената е 100лв отгоре на 16ката.
Alexi, един National CS-X285A ще ти свърши идеална работа.
National CS-X285A
Някоя дъртa японскa ТОШИБA 28, 30 или 40 ..DR също нямa дa е зле.
принципно не е зле да .. ама това е машина която ще се ползва и от колегите не знам как ще им се видят йероглифите може да намеря дистанционното долу на двора някой ден
Най-доброто за 2 000 е Хитачи от Импулс-а! Инверторен климатик Hitachi RAK50PPA/RAC50WPA SUMMIT
Това хитачи изобщо не е толкова добро, особено с това смешното вътрешно като на 12-ка...
По-скоро Самсунга:
Климатик Самсунг AR18HSFNCWKNEU
Верно ли Самсунг са по добрият избор от Хитачи?
Този пост е редактиран от julian7981; 08-02-15 в 00:05.
самсунг няма да е докато не понатрупат малко клиенти и положителни отзиви за сплитовете си че не съм добър в лотарията .. на хартия изглежда добре но видя ли самсунг на някоя тераса задължително е обледен .. цената е като на изпитани марки с които няма как да сгреши човек
Да ти кажа честно от триъгълните сплитове няма никакви оплаквания. Питай Мега и той е слагал такъв, не помня дали 18 или 24, но и той изказа много добри отзиви. За 1900 лева това е прекрасна 18-ка, а 24-ката за 2200 просто няма равна в този клас.
Относно Samsung-a, много добре изработено вътрешно тяло с приятен дизайн и добри пластмаси. Солидно външно тяло, тежко и обемно, тихо, изглежда добре направено. Отвратително дистанционно, не бих си купил климатик с такова дистанционно ако ще и да готви. Притеснява ме малкия отвор за конденза на такова голямо тяло, както и алуминия вътре. Само една машина имам за сега сложена, отзиви нямам. Тоест не са ме търсили. Оставам резервиран, но има доста положителни неща в машината.
Този пост е редактиран от Mega; 08-02-15 в 16:27.
След като външното тяло е алуминиево, машината е само за охлаждане. Някой по погрешка му е сложил четирипътен вентил и му е качил грешен софтуер.