Може ли някои да ми даде мнение за фирма HCKlima? мога ли да им се доверя?Мерси!
Може ли някои да ми даде мнение за фирма HCKlima? мога ли да им се доверя?Мерси!
Здравейте , искам да ми препоръчате климатик за помещение 12 квадрата , южно изложение , тухла , 2 прозореца ПВЦ дограма .... разгледах няколко климатика в техномаркет Самсунг AQV--09 на цена 600 лв без монтаж. Държа климатик да е нов и да е около 600--700 лв , препоръчайте нещо и какво мислите за този самсунг
хммм давайте други насоки , държа да е нов .... това как ви се вижда HITACHI RAS/RAC-E10HA
Да ... зимата няма да се спира почти
какво отопление с нов климатик за 600 лв .. взимай един от изхвърлените по имаш шанс да се стоплиш .. наскоро колега намери 2 годишно панасониче 22ка базово за 600 лв - като ново е
A, моля, моля, не зaкaчaйте ХИТAЧИ-то.Вече 8 години не е умрял, топли си добре нaд 20 квaдрaтa северни помещения в къщи.
относно моето избиране на машина за офиса - тука се намери в една фирма една бройчица NE12MKE ,дават ми го изгодно - заслужава ли си машината или да взимам 16 сузуми .. горе долу еднакво топлоотдаване имат .. друг вариант който се вмества в бюджета е 14LU
NE12MKE има няколко бройки и в Климамаркет.
питах шефа за втора ръка аз ама не ще ,вика ти си имаш втора ръка ,мидеята![]()