Днес отидох до вимакс, защото при тях изглежда имат най-добра подготовка за reecl. В случая с reecl финансиране мисля да взема направо 2 климатика за гореописания хол + за спалня 12 м2. Питах ги за Нокрията, казаха че са спрели да ги продават и общо взето ме насочиха към ME SF50 + ME SF25 за общо 3350 с ддс и монтаж като минават и с reecl финансиране.
Споменаха, че може и да ми "намерят" някоя изостанала Нокрия ако много държа, обаче да имам предвид, че последната партида имали дефекти. И наистина в друг форум прочетох за дефектна такава точно от тях.
Честно казано забравих да питам дали Нокрията минава по reecl.
Какво ще ме посъветвате +\- nocria vs me sf? В споменатия бюджет също преложиха Toshiba Suzumi.
Общо взето е ясно, че ти продават, което на тях им се иска и им е най-изгодно без да правят реална техническа консултация..
Струва ми се, че най-добре би се получило да ме консултира някой малък "частник" дето наистина разбира какво говори и е инсталирал и поддържал повечето предложения на пазара и е лично мотивиран да остана доволен. Отколкото в "мастодонта" на пазара дето съм им капка в морето и гледат да ме лъзнат по процедура, че следващия чака и той за "консултация" :-)