Предполагам,че правиш разлика между търговец и производител.
Именно, защото правя не разбирам защо търговци си позволяват да задават характеристики, които не са от производител. Обясниха ми, че съгл. Характерсистиката е до 20 кв., но защото е мн мощен става до 25кв. И поради тази причина го изпистват по този начин. Това ми обясниха...в крайна сметка ме интересува кой климатик е достатъчно добър до тези пари... Ако посочените модели наистина са качествени..за моето помещение кой е по удачния избор?
- - - - - - - - - -
София
Да и аз го гледах, но като ми предлагат само мицубиши и почнах за тях да чета отзиви.
От това, което чета и чувам Фуджитсу Дженерал като марка е едно от най-добрите съотношения цена/качество. Аз също бих загледал този модел заедно с
Toshiba 10 или 13 дайсейкай
MHI 25/35 ZMX-S
Като тези две марки са една идея по-скъпи от Фуджитсуто.
Здравейте, предстои ми покупка на два климатика за две малки стаи - североизточни , 15 кв2, около 30 куб., тухла, алуминиева дограма. Спрял съм се на три климатика и търся професионални насоки преди да отида в магазина - Mitsubishi Heavy SRK20ZS-S/SRC20ZS-S PREMIUM, 7000 BTU, Клас A++ , Mitsubishi Heavy SRK20ZMX-S/SRC20ZMX-S DIAMOND, 7000 BTU, Клас A++ или Daikin FTXM20M/RXM20M, 7000 BTU, Клас A+++. Благодаря предварително
Привет - дойде и моя ред .... дилемата ми е следната....
1. Помещение - Жилищно
2. За - Отопление
3. Площ - 30 м2, без изолация, тухлена кооперация, северо-западно помещение, ПВЦ дограма двоен стъклопакет
4. Град Хасково
5. Желана температура - 22 С
Бюджеата ми е ограичен - до 1900 лв.
За тези пари дилемата е между :
Fujitsu General ASHG12LUCA/AOHG12LUC
Fujitsu General ASHG12LMCB/AOGHLMCBN Nordik
Кое е по-добро в случая? И двата са дванайски.... но все пак... нека някой който е ползвал или има познания да сподели и помогне.....
Аз съм С FH25 в къща .
Стаята е спалня 20 кв с 2 външни стени ,но имам мнооого добра изолация.
Машината се справя без абсолютно никакви проблеми!
Машината е просто перфектна.
Имам и Даисекаи 8 и мога да кажа ,че FH e много по - добър.
Това е лично мое мнение!
Ако съм на ваше място бих взел FH35 за да съм застрахован и няма да гледам друг!!!
МИ е комфортно не духа и най- важното не духа а топли.
П.П.
наскоро се двоумях за FH и друг климатик и сега ме е яд ,че пак не сложих МИ
Благодаря за бързия отговор Aleksandas! В Хасково бях разгледах изброените от вас климатици... Именно на Toshiba и Hitachi се бях спрял отначало, но след като изчетох форума от началото на 2017-та два пъти ! първо се обърках после вцепених и в крайна сметка реших че марката ще е Fujitsu, с какво превъзхождат изброените от вас Hitachi и Toshiba - Fujitsu Nokria напр. Към Gree-то съм предубеден въпреки, че не съм експерт, но Fujitso-то не е ли ОК за моя вариант?