Климатика го ползвам от 1 месец само за охлаждане в хол 18м2 който е преходен към спалня със същия размер,като вратата към нея естествено е отворена непрекъснато,и няма никакъв проблем с работата му.При зададени 24градуса в хола,ги държи чудесно,като в спалнята,те са около 26.
Не съм го спирал от както е монтиран към края на миналия месец,настроен е на ауто режим.На първата степен на винтелатора почти не се чува,а на безшумния режим изобщо няма никакъв шум.Йонизатора съска от време на време,чува се само ако се доближа на 20см. от клапите.Тошибата е 10-ка,клапите се движат безшумно,поне за мен,не съм забелязъл нещо в тях да ме дразни....успиване не знам какво е...може при отопление да го прави,но аз ще ползвам климатика само за охлаждане и в преходния период,преди да ми пуснат парното,така че този казус не ме вълнува особено
Като цяло за сега съм доволен,дори обмислям покупката на още 1 такъв за друго жилище.
Външното тяло също е доста безшумно.
Единственото тъпо нещо,което ме дразнеше в началото,докато го разцъквах е това, че на екрана на дистанционното са му сложили лед подсветка,а бутоните под него нямат,и на тъмно екрана свети ярко,и не знаеш кой бутон за какво е....ама,веднъж като му хванах цаката с настройките и повече не съм го пипал....
В горещите дни,поддържа влажността в помещенията много добре...прилагам снимка за невярващите...
IMAG3959.jpg