моят който съм снимал също е на около 15 см. от пода,когато го монтираха просто гледах да има някаква симетрия
моят който съм снимал също е на около 15 см. от пода,когато го монтираха просто гледах да има някаква симетрия
Сиестата топли като темперира стаята в продължение на 4-5 дни. Трябва да се подгреят мебели и прочие, но това е спалня и не може да се спи на този шум а и при дефрост пада хладно на главите на спящите. Както и да е сиестата днес замина в кухнята срещу 200лв демонтаж/монтаж, сложихме тампони всичко както си требва.
Dajkin "сиеста", тоест следобедна почивка в горещините(през лятото след като си напълнил тумбака)....Първоначално публикувано от vladojo
Абе така им се казва серията ATXS - "Siesta", на капака на вътрешното тяло го пише
Това е значението на думата siesta взето от речниците.
Siesta (Испанско произношение: [ˈsjesta]) е кратка дрямка, взета в ранния следобед, често след обедно хранене. Такъв период на сън е обща традиция в някои страни, особено тези, при които времето е топло. Думата siesta е испанска и идва от латинското hora sexta - "шестия час" (като се брои от зори, следователно обяд, следователно "обедна почивка").
Както и беше обяснено модел климатик предназначен предимно за топлите следобеди на лятото за да може топлината да не ти пречи да си подремнеш.
Един вид климатика е за мързеливи южноевропейци като нас, гърци, португалци, италианци, които обичат да си подремват следобяд а и не само тогава.
Само за лятна дрямка ли е приложим? Или и зимата става...Първоначално публикувано от valen1
Като си полегнеш да се наслаждаваш и успокояваш на красивия му дизаин оххх колко ми е гот и задремваш а той като те види, че спинкаш и той заспива -- от там идва икономията
А темата уж е за подови климатици....
Слагам си аз подов 25 на дайкин и чакам комфорта.Идва той,но не както трябва.Пред вътрешното тяло до 2.20м няма никакво препятствие.Въпреки това си влиза в режим винаги с 1* по-долу от посочените.Затварям долният клапан,машината заработва,като инвертор т.е.както трябва.Отварям го и отново ON/OFF.А икам да ми работят и двата потока,защото е по-тихо и по-готино.А сега кажете как да го решим проблема?
С теб не се ли бяхме изяснили за това? Имаш 1.3 kW минимално топлоотдаване. Всяка нужда на стаята от по-малко от 1.3 kW постоянно подавана топлина води до влизане в режим on/off на компресора. А стаята ти може и чак до -5° да има нужда от по-малко от 1.3 kW.
Горе ясно съм казал,затварям ДОЛНИЯ клапан и машината СПИРА да влиза в режим ON/OFF.Направих няколко комбинации с посоката на струите въздух и пак нищо.Когато работи само горна клапа,след 1-2 часа влиза в режим,но само,когато си изпълни зададените градуси.Първоначално публикувано от deian
Нормално, отдолу е много по-ефективно затоплянето. Моя подов се държи по същия начин, само на горна клапа много рядко изключва. Ама тебе кво те бърка че влиза в он/офф?