Айде дойде момента в който да ви споделя разхода на подовия при мен ( не че има някакво значение, така или иначе съм го платил тока). Не съм доволен, но според мен няма как да е по икономично от гледна точка на условията в които е работил тези 30 дни.
А именно: нова кооперация, южен апартамент с изолация. От никъде не ме топлят и навсякъде около мен е адски студ. Единствено комшиите от едната страна топлят една стая с климатик, но доколкото знам не им е никак топло в тази стая.
Ще ви кача няколко снимки от уреда с които измервах тези 30 дни. Аз съм на еднотарифен ток който ми го смятат на 0,173 стотинки, което е повече от зле Поддържаните градуси са в диапазона от 21гр. до 25гр. като за целия месец ноември дневните темп. бяха средно между 5 и 15гр., а най-ниската нощна темп. която измерих в кв.Княжево в Софиа беше -5гр.
Първата е цената която е изгорил, втората е тарифата която съм му задал и третата е с изразходените киловати.
По мои сметки това се пада по 12,55 киловата на денонощие или по 0,523 вата на час. Не знам, малко ли е много ли е, но това са фактите за тези условия в момента.
Един ден като ме посгреят оттук оттам може и по-добре да стане.
Скоро ще дам инфо и за големия Дайкин в хола за да имате все пак някаква бегла представа в такива условия как са нещата.