Тази функция звучи интересно, но едва ли е особенно икономична предвид че за да топли (ако е пасивно греене)трябва доста да се нагрее вътрешния топлообемник, а и какъв е смисъла ако ще е само за 30 мин., можеби колкото да заспиш.
Ами описанието е подвеждащо.
"This operation increases the airflow temperature coming from theunit. The airflow temperature is higher than during the normalheating operation. Use this operation when you want to feel morewarmth. This operation has a 30 minute duration"
Човек, чакай малко да захладнее, навън е 17гр. [emoji16] Не съм се интересувал особено от това, защото...не очаквам кой знае какво.Виж, силата на светене на диода и wifi приложението си настроих. [emoji16]
При тези външни имали он оф вече и с какви мощности, външния вентилатор при ниски мощности слабо ли се върти.
плюс вента на авто ти стигат, така както стигат на 99.9% от ползвателите...силата на светене на диода и wifi приложение…
20 мин. преди да си легнеш включи “допълнително отопление” и като влезеш после в стаята все едно ще си с радиатор.![]()
Ами аз ДУ на ZSX съм го хвърлил в шкафа. Нито градуси пипам, турбината на Ауто винаги знае кога, колко да духа и да е комфортно. При Дайкина е същата работа.
Има он/офф разбира се, южно изложение е и навън е топло. Он/офф се разбира само и единствено по ватметъра. Какво прави, даже не ме и интересува, защото няма никакви съпровождащи звуци.
При стенната версия ,когато е в Офф спира всякакво движение на клапите,ако са били вкл. (в едната стая хи пускам на 3д като искам бързо да сгрее примерни ако къпем детето.
Моята клапа не се мести, защото е фиксирана. Между другото, мисля че вентилатора не спира напълно при офф, а се върти много леко в режим следене.
Има една функция "Keep dry" в приложението ако е изключена може и да не спира напълно, аз я деактивирах през сервизното меню. въпреки че пише, че е само в режим охлаждане .
Честно казано, предпочитам да не спира напълно. Иначе в е свързано с промяна на обороти/звук и така. Ще го вкарам в офф пп-късно да се убедя.
Стенните не въртят със сигурност.
Не вярвам при този да е по различно.
Спира напълно, сега го пробвах.