Щото са скапани, особено Дайсекай 8...
12 lmca е, не е с кой знае какъв минимум, (0,9kw) но въпреки това струята беше наистина хладна (свидетел съм). Дори собственикът, който няма представа относно минимуми и т.н. каза : " абе тоя климатик ме дразни, че ми духа студено във врата, по-добре да спре и без това си е стигнал зададената температура".
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не само в БГ се топлим с клими.
Гърция,южна Италия,Испания за други не знам.
В Германия зимата е сериозна.
Газта е по -евтина отколкото в БЪЛГАРИЯ,но ел енергията е скъпичка дори за швабите.
А затова,че ползват Мицубиши и Дайкини,нямам идея защо?
Лятото имат малко горещи дни,зимата на газ.
Основно за прехода.
Къде пак тошибите набутахте в темата за хевитата.
Фуджито е стигнало температурата и е било на режим следене. Обръща стайният въздух.
Няма начин на Фуджи да го накараш да духа хладно щото не реагира на командите за увел. на вента.
Когато се стопли тогаваще задуха по-силно. При тошиба и митсубиши не е баш тей!
За Южна Италия мога да говоря до района на Пескара . Там скоро мой приятел си прави къща и е с клими и газ за зимата.
Имам снимки от миналата зима как се радват на сняг!
За тока и газта на каква цена са нямам представа.
Само за инфо Белгия е една от най-скъпите държави в Европа.
Ако отидете в Норвегия да видите цените какви са,Холандия и Белгия,ще ви сторят като Сиера Леоне...
Освен в България и Гърция,никъде другаде не съм видял някой да използва климатик за отопление..
В тази скъпотия може ли с една заплата изискваща образование малко над средното да се плаща наем/ипотека , лизинг на автомобил , с две думи четиричленно семейство да живее нормално? Щото ако може хич не е скъпотия.
И аз съм вече в клуба с три броя MHI, две 25ZS-S за спалните и 50ZSX-S за хола.
Имаше въпрос две страници напред, 25ZS-S е с едноредов топлообменник, поне това се вижда през отворите отдолу на тялото.
Повече отзиви като захладнее