Страница 16 от 231 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 3464
Like Tree1674Одобрявам

Климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Re:Климатици MITSUBISHI

Нямаш представа колко сложен въпрос задаваш.Аз се чудя от 5 месеца какво да избера за една сатя.Но напоследък клоня към LDC-то.Бих те посъветвал за него.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2008

Е, не си сам в бедата!
    Ще те объркам ли повече, ако ти кажа, че ми се оплакаха от Fujitsu и то хора, които са си купили такъв климатик. Не разбрах какъв е точно проблема! Нещо филтрите бързо се задръствали искали голяма поддръжка! Много се изненадах! Тамън отивах да си го купя! И оттам почна голямото чудене!

4. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Естествено, че искат.Нормалните филтри се чистят на 2 седмици.Това не е голям проблем.Миеш си плазмената касета и готово.

5. Тук е от
    Jun 2007

За 5 месеца съм ги мил само 1 и то нямаше много прах по тях. Но пък в стаята не се пуши. Ако се пуши се замърсяват изключително бързо.

6. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от Michelle
    Не разбрах какъв е точно проблема! Нещо филтрите бързо се задръствали искали голяма поддръжка!
    Проблема е най-малко в климатика!

7. ViK
    ViK е офлайн
    Member Аватара на ViK
    Тук е от
    Apr 2006

Благодаря на всички. Последно се спрях на два броя FA35VA-вече са монтирани. Засега работят много тихо, но и времето не е студено.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2008

Здравейте,

трябва ми съвет,

от няколко дни разглеждам форума а трябва вече да преценя за това ще питам направо.
    Трябва ми климатик или 2 за допълнително отопление (има локално парно с което се подържа към 15,
    ако не е вкл. няколко дни температурата най-много пада до 10) на помещение 60кв.м доста отворено
    (така де няма врати има няколко колони). Почти цял етаж от къща, има прозорци на изток и запад (с външна изолация)
    и стена на юг. От север има отопляемо помещение, долния етаж също се отоплява отгоре е покрива( също изолиран).
    Едната част се използва за спалня. Няма точен бюджет защото както каза един ваш съфорумец не си купувам климатик
    всеки ден и бих дала по-висока цена ако си заслужава....

10. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от viperche
    Здравейте,

трябва ми съвет,

от няколко дни разглеждам форума а трябва вече да преценя за това ще питам направо.
    Трябва ми климатик или 2 за допълнително отопление (има локално парно с което се подържа към 15,
    ако не е вкл. няколко дни температурата най-много пада до 10) на помещение 60кв.м доста отворено
    (така де няма врати има няколко колони). Почти цял етаж от къща, има прозорци на изток и запад (с външна изолация)
    и стена на юг. От север има отопляемо помещение, долния етаж също се отоплява отгоре е покрива( също изолиран).
    Едната част се използва за спалня. Няма точен бюджет защото както каза един ваш съфорумец не си купувам климатик
    ами аз май някъде писах вече....Мицутат не са чак толкова тихи както ги хвалят...

11. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Climatronic
    Цитат Първоначално публикувано от viperche
    Здравейте,

трябва ми съвет,

ами аз май някъде писах вече....Мицутат не са чак толкова тихи както ги хвалят...
    Престани да флуудваш форума! Какво общо има писаното от теб с въпроса на човека?

12. Тук е от
    Oct 2007

viperche, минимум - 1 бр. Mitsubishi SRK 71 ZE-S Hi-Tech Super Inverter DC VPAM или Mitsubishi - SRK 71 HE-S Обикновен ; най-добре 2 бр. х Mitsubishi - SRK 50 ZG-S Inverter DC-V PAM или 2 бр. х Mitsubishi - SRK 50 HE-S Обикновен, или 2 бр. х Mitsubishi SRK 50 ZGX-S Hi-Tech/Hi COP Hyper Inverter DC VPAM. Също има вариант с касети, ако имаш окачен таван...
    Дала съм ти варианти само за Mitsubishi Heavy, защото си пуснал запитване в тази тема за Mitsubishi, ако се интересуваш от друга марка - казвай!

13. Тук е от
    Jan 2008

принципно не съм много запозната с другите марки просто ми препоръчаха тази, ако има друго оптимално решение ...

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    София

предстои ми покупа на климатици.Целта е да намаля сметките за ток.Живея в къща и досега се отоплявах с конвектори на ADAX. Стените са плътна тухла 25см + вътрешна изолация 2см EPS +външна изолация 8см EPS Neopor +окачен таван от гипс-картон на 25см под плочата с 10см вата.Дограмата е 5-камерна с КА-стъкло и Аргон
    1.15м2 - 41,25м3 детска
    2.15м2 - 41,25м3 спалня
    3.13,5м2 - 40,5м3 всекидневна
    За сега се ориентирам към Mitsubishi Heavy с max COP
    Ще съм благодарен за мнения,предложения и препоръки от Разбирачи!

16. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от kaena
    предстои ми покупа на климатици.Целта е да намаля сметките за ток.Живея в къща и досега се отоплявах с конвектори на ADAX.
    Това е интересно!

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2007

Е сега очаквам да се включи и Konan Varvarina и ще стане интересно

Извинявам се за оффтопика

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

kaena, 3 броя хиперинвертори от ZGX-S серията са за теб
    С тази кубатура и изолация бих взел SRK20ZGX-S и за 3-те. Но нека и друг каже за размера.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 231 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  2. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  3. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48
  4. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 09:21
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе