Страница 66 от 231 ПърваПърва ... 1656646566676876116 ... ПоследноПоследно
Резултати от 976 до 990 от общо 3463
Like Tree1674Одобрявам

Климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2008

Re:Климатици MITSUBISHI

Деяне, не съм се засегнал, по добре от мен знаеш че тези параметри са снети при определени идеални условия. и на твоя дават 90 вата консумация, но уви...недостижима. Сам прецени колко(и дали изобщо някои) климатика работят при тези условия и колко време...всичко е само теория май. Аз говоря за начина на работа на една средна машина сравнена с този на машина във високия клас. Освен да си чешем езиците, нищо друго не правим с тези сравнения. Не сме си купили климатици да им робуваме. Като седнем в заведение правим по 200-300лв сметка, а после се чудим от къде да избием 5 -10лв на месец. Лека вечер!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2008

FA 35 все още има и е около 2000-2100 в момента, така поне-ми казват едни пичове от Бл.град. Но явно тази цена му е висока на човека. В този случай наистина 12 ЛД ще му е един чудесен избор.
    И не наричайте, който и да е модел на Митсубиш "нищо особено". За времето си GC е супер машина, а и сега си е. Аз лично бих го предпочел пред Фужицуто, но изборът си е на на Гого. И пак ви казвам, числата на номиналните показатели не са от съществено значение.

4. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от imegogo
    Спрял съм се на SRK 35 ZG-S, ама яките показатели на Фуджитсу 12 LCC ме разколебават, но понеже на него ще се спи, се чудя кой е по-безшумен? Особено външното тяло-не ми се иска да ми бучи и да ми вибрира.
    не зная как са другите но аз имам две МHI под прозореца на едната стая ...дървена дограма добре уплътнена...вътре машините не се чуват дори и нощем в хай-големите студове....аз исках най-тихите машини...и мисля че наистна ги имам...

5. Member
    Тук е от
    Oct 2008

В този случай май че всички съвети са правилни, след като Гого се е ориентирал към тази марка и изобщо към тази цена. Само не съм съгласен с препратката към 100-волтови, особено втора ръка. Гого, прочети петнайсетина страници назад и ако не си разколебан за стотачките тогава си купи.

6. Member
    Тук е от
    May 2003

ssilent, то остава и MHI да се чуват в стаята при затворен прозорец.
    Логиката с шума е следната: при пуснат климатик е затворен прозореца - каквито и звуци да издава отвън те не достигат до нас, а ако седим на отворен прозорец тогава пък ще сме спряли климатика - и в двата случая климатиците ни са много безшумни!

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Абе не е така, някои се чуват на затворен прозорец
    МХИ не са от тях. Доколкото съм "чувал" МЕ, също не са от тях. Общо-взето Мицубишитата са от тихите климатици, но най-тихото, което аз съм чувал, е скрол компресор на Панасоник.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2008
    Живее в
    Ловеч

Моите да ви кажа в най студеното , когато тавите им бяха замръзнали и водата се изливаше отстрани и отзад откъдето намери се чуваха компресорите как бичат на най-високото си налягане и даже и вибрации се долавят като си до тях. На терасата са подов монтаж. Стабилно хванати. На единия няма тампони и определено вибрациите бяха по силни.

10. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от Venci_kk
    Моите да ви кажа в най студеното , когато тавите им бяха замръзнали и водата се изливаше отстрани и отзад откъдето намери се чуваха компресорите как бичат на най-високото си налягане и даже и вибрации се долавят като си до тях. На терасата са подов монтаж. Стабилно хванати. На единия няма тампони и определено вибрациите бяха по силни.
    явно или твоят е частен случай или моят....но при мен разлика в шума нямаше за вибрации пък съвсем не може да се говори...

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Чак вибрации няма, вярно при -15° малко се усилва звука, но нищо фрапиращо. На повече от метър не можеш да го чуеш.

12. Member
    Тук е от
    Aug 2008

искам да ви питам за конвенционалния митсубиши MSC-GA35 VB и SRK 40 HG-S топлят ли добре на студено,много ли ток харчат в сравнение с инверторните,при размразяване нахлува ли студ вътре като при инверторните,какво им е по лошото в сравнение с инверторните,35цата е с отоплителна мощност 3,7kw ще топли ли като инверторен които е по-мощен

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

MSC-GA35 VB Климатика е без забележки и топли добре

14.  

15. Member
    Тук е от
    Aug 2008

най-много ме интересува конвенционалните при размразяване вкарват ли този студ който вкарват инверторните защото това хич не ми харесва и каква е температурата на струята с която топлят защото един приятел който разбира молко повече от мен ме насочи към тях

16. Member
    Тук е от
    Aug 2008

конвенционалният ми е седмица 2.2киловата на 21куб.м...панел две външни стени последен етаж без зиморничави комшии на долния етаж...в големите студове -15градуса имаше струя 39-40гр....и с мъка държеше 22гр...иначе не вкарва студено при размразяване се държи като дригия ми инвертор..и не духа хладко...на мен лично ми допада повече от инвертора заради това че духа по-топло а това че вкл..и изкл...замен е без значение...

17. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Абе ей ... хладно топло .... цикала си е един и същ, като размразяват не топлят!!!! Като застанеш под тях се усеща студ щото процеса е обърнат всичко останало са лигавщини... под вола теле няма!!! Имаш кминти купуваш инвертор имаш по малко кинти купуваш неинвертор нямаш кинти караш на духалка....

18. Member
    Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от imegogo
    най-много ме интересува конвенционалните при размразяване вкарват ли този студ който вкарват инверторните
    Това въпрос на деня ли е? Как го отсече че като се размръзяват "инверторните" вкарвали студ?!? Дигат си клапите нагоре, че някой по-скъпи дори ги и затварят - а за духане в тоя момент изобщо не може да се говори че има!(при модели които аз съм виждал - ако ти си виждал да духат студено е редно да им назовеш марките и моделите а не под един знаменател да ги наклепаш)

cooler ти го каза: както и да въртиш и да сучеш конвенционален неможе го изкара по-добър от инвертор - вземи да прочетеш в нета малко за устройството и разликите им - и на твоя приятел дай да прочете! Купи си за каквото имаш пари, и двта вида са климатик и ще те по-топлят икономично в сравнение с други алтернативи.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  2. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  3. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48
  4. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 09:21
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе