Страница 68 от 231 ПърваПърва ... 1858666768697078118 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,006 до 1,020 от общо 3463
Like Tree1674Одобрявам

Климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Re:Климатици MITSUBISHI

Аз повече не бих си купил Митсубиши по добре погледни Тошиба.
    Ако имаш доста топлозагуби можеш спокойно да взимаш Митсубиши но ако си изолиран добре това е последня ти избор.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Аз пък бих си купувал само Митсубиши. Тази марка е сред водещите на пазара в световен мащаб. Все едно да кажеш "Аз повече няма да си купя БМВ". Ами каквото и друго да си купиш, няма да е с нещо кой знае какво по-хубаво.

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Когато си ползвал и други марки можеш да говориш така.
    И да не бъда голословен неможе климатик от този ранг да замръзва още първия ден като паднат под 0 градусите а в същото време да размразява като луд през 50 мин.Инверторната им технология граничи с ON OFF климите когато едно помещение има малко загуби.

5. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Нали не говориш за всички Митсубишита? Аз имам МЕ и определено не замръзва никога. Е, поне до -15 имам наблюдение- толкова достигна при нас тази зима. Преди на негово място имаше Панасоник. Така, че мога да сравня.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Говоря за митсубиши хеви.
    Кой модел ти беше панасоника?

7. Member
    Тук е от
    Jan 2008

8.  

9. Member
    Тук е от
    Oct 2008

CS-E 12DKEW/CU12
    Нима смятате, че с Митсубиши човек може да си чупи главата? Ами тогава просто с всички други ще е така. Моля ви се ориентирайте се!

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Живеем в различни помещения и имаме различен критерий за това има и различни фирми.
    На мен просто начина на работа не ме харесва на митсубиши и никой не мойе да ме накара да мисля обратното.
    Не може климатик от този клас да скърца пука замръзва и да работи като ON OFF машина това е абсурдно.

11. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Аз съм фен на Митсубиши, това не крия. Предпочитам МЕ, но това е дрга тема. Сега, Чачото, най- добре си виж разхода-ако е нисък, около 35-40 лв месечно, то тогава какво ти пука дали е он-оф. А това ,че пукал ,скърцал е трещял малко не го вярвам. Не съм наблюдавал ZGX-S климатик, но си мисля, че е добра машина. И в тоя форум доста хора го потвърждават.

12. Тук е от
    Mar 2009

Искам да попитам вярно ли че SRK 20 ZG-S се равнява на 7-ца и за 31 куб м. ми трябва SRK 25 ZG-S = 9-ка,а за по голямото помещение което е 46 куб м. ми трябва SRK 35 ZG-S=12-ка?Защото ми го казаха тук в един магазин и си мисля,че ме вземат за рибка(като не съм чак толкова навътре в нещата)!

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Направо си на въдицата. Че 20 = 7, 25 = 9 и 35 = 12 спор няма (интересна математика ще знаеш). Обаче също така спор няма, че за 31 м3 ти е достатъчна 20-цата, а за 46 м3 ти е достатъчна 25-цата.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

Взимай по-малките климатици! Земята се затопля.... и слушай deian! Голям спец е станал! Да те питам аз deian-е къде беше миналата година, що не ме "светна" тогава...

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Аз ползвам 20-ка но ZGX-S за 48 куб. и няма грам проблем с отоплението и при -15 градуса
    Даже ми идва голям тръгва и спира често.

17. Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Направо си на въдицата. Че 20 = 7, 25 = 9 и 35 = 12 спор няма (интересна математика ще знаеш). Обаче също така спор няма, че за 31 м3 ти е достатъчна 20-цата, а за 46 м3 ти е достатъчна 25-цата.
    Мерси много!А само да попитам какво става ако сложиш по-голям климатик от нужното,примерно сметката за тока ще се увеличи или обратното?

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Точно с тези модели нищо няма да е по-различно, просто ще дадеш повече пари в началото излишно. Ако сложиш по-голям, ще работи пак на необходимата мощност като малкия, но пък никога няма да му използваш по-високата мощност.
    Помещенията са ти малки, особено едното, очаквай чести включвания и изключвания с тези модели.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  2. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  3. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48
  4. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 09:21
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе