Първоначално публикувано от
Lazar Промоцията си продължава до края на ноември. Колкото до пристрастието - може и да си прав в някаква степен, затова не обичам да давам препоръки. Нека обаче да се има предвид, че аз си избирам сам с коя марка да работя и това е информиран избор. Тоест ако предпочитам да работя с някоя марка, то това е на базата на претегляне на плюсове и минуси, а не защото имам достъп само до тази марка или пък имам някакви задължения. Имам относително еднакъв достъп до всички марки, имам информация за предимства, недостатъци, възможности и съм преценил, че е излишно да се разкъсвам между десетки марки, да се изживявам като пенкилер. Така че, ако аз претегляйки плюсове и минуси съм се спрял да работя с определени марки, то няма как да се очаква да препоръчвам нещо друго. И не ми харесват тълкования, че съм препоръчал нещо си заради факта, че работя с тази марка. Точно обратното - работя с дадена марка, защото ми харесва, а щом е така - не виждам причина да препоръчвам нещо друго
.
А колкото до подово отопление с газов котел - няма по-добро от това. Термопомпата също добре се комбинира с подово, но е многократно по-скъпо вложение и трудно и скъпо топли бойлер. За сметка на това охлажда, но пък иска конвектори. А бе така е - на земята няма рай