Първоначално публикувано от
metaxa19 Благодаря за съветите.Не е обсижван от както е сложен и нищо не му е правено.Но незнам няки добър сервиз в Русе ако може да ме насочите към някого че тия от Овергаз май повече разбирам от тях.Направих го още снощи,смъкнах му малко горната граница,но пък сега термостата не го изключва когато трябва.Примерно съм го нагласил на 21,5 би трябвало малко преди тва да го спре,но продължава да работи дори и над зададената.Термостата е милукс от Овергаз,май малко шанаджийски,от скоро започна да прехвърля и градусите от 20,8 отива на 21,2 тва може би също го бърка.Дали е възможно поради липса на модулация да прегрява и заради това да има накъсвания на БГВ-то.Насочил съм се към термостат qrf7 става ли тоя или ми препоръчайте нещо добро.Благодаря още веднъж за съветите и да отбележа че повечето минали по пътя с малкото радиатори и големи долни граници на котлите от тук съм чел и всичко сам съм си ъпдейтвал,хубаво е че ви има.А за сервиза в Русе много моля да ми кажете за някой къдърен ако знаете.Благодаря.