Първоначално публикувано от
Vera Лазар ако греша за 2300 се извинявам, много четох преди да питам и може да съм се объркала.
sdhinkin благодаря за съветите, ще ги взема под внимание.
За бойлер съм категорична - не! След един запалил се и наводнение и постоянно дебнене 15 г. и вкл./ изкл.
Преди години водопровода ми беше в изграден с газобетон тип комин, защото излизаше от земята и вървеше отвън по фасадата на къщата до моя етаж, който беше оъкен с перлит. Наложи се ремонт и извадих перлита, не го възстанових и още първата зима усетих остро разликата. И това ще го възстановя още това лято. За сега може да е проблем, студеничка е водата, която е между изхода при мен и уличния водопровод, а той е дълбок на 1.5 м. е при нас.
За портала и хола също се надявам да няма проблем, че честичко разтваряме я да пушим на терасата или под аспиратора, който е силен доста, а помещенията са малки.
В общи линии съм с нагласа да плащам същите пари за сметки, но да ми е топло навсякъде и да не чакам бойлера да се стопли за да взема душ, особено след детето!
Лазаре, как се движи оферирането на фирмите за Бош в този сезон? Предлагат ли и сега декември/януари намаления, пакетни цени обичайно или тази практика е в началото на лятото? А, новите модели кога ги представят обикновенно? Може и да се кандърдисам да режа шкафовете за повече от 43 см.