Първоначално публикувано от
Styx Такааа, купих си аз най-накрая Midea MSS-12HR, монтираха го тази сряда, против куп правила естествено, но докато не го проверя как работи си трая, да, монтиран но неработещ, щото требвало некъв софтуер да му се слага а те забравили за тази особеност. Така чак утре, в събота, ще кацнат, че имат още един да монтират у нас.
Без тампони на външното тяло, естествено не го обезвъздушиха с вакуумпомпа, камо ли налягане да проверят, инструкции на БГ ми обещаха (да ми ги пратят по маила), кви инструкции ще са кой знае, външното тяло стърчи 10 см над парапета на прозореца в хола и се набива много кофти на очи, а на всичкото отгоре върху му постоянно капе вода от друг климатик над нас, както се сещате прозореца и парапета са постоянно във вода + външното тяло. Дано да работи както трябва, само това ме интересува, в противен случай така съм им се наточил, че за климатик повече няма да искат да чуят, що нарушения има спрямо указанията за инсталация, абе ще ги гоня до дупка ако не тръгне като хората. Та фирмата все още няма да споменавам коя е, евентуално утре, след като пак ми дойдат на гости.