Страница 126 от 157 ПърваПърва ... 76116124125126127128136 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,876 до 1,890 от общо 2355

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2005

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)

Цитат Първоначално публикувано от krassy_11
    Здравейте,
    от днес вече имам Fujitsu ASYA9LCC! Взех го за 1400 лв с монтажа, засега нищо не мога да кажа духаше си и студено и топло, има една функция COIL DRY някой ако ми каже за какво е ще съм му благодарен! Другият вариант, който исках да взема беше PANASONIC E9KEW тнар малайзийски Панасоник! Ще ви кажа за напреде какви са ми впечатленята!
    Когато работи на охлаждане, по вътрешната пита кондензира вода и се образува благоприятна среда за бактерии вътре в тялото. COIL DRY ИЗСУШАВА САМО ВЪТРЕШНОТО ТЯЛО!!! Ползва се преди да се изключи климата (натискаш COIL DRY и след около 20 мин. климатика се изключва сам). Смятам че веднъж седмично е необходимо да се прави. При режим отопление не е нужно.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2006

Да coil dry е за изсушаване на вътрешната пита а не на въздуха , по отношение на хитачитата в техномаркет вече съм собственик на такъв RAS_RAC E10H2 , някой въобще чувал ли е как работи климата че казват че бил шумен , външното тяло като работи трябва да се доближа на 20 см да разбера че работи.Чува се само едно жужене от него и никакви вибрации щом го хвана с ръка , за първи път чувам толкова тихо външно тяло. Вътрешното тяло е нормално шумно струята се чува когато духа но в нормални граници. Доста ефективно работи.Това е мисля че си заслужава парите.

4. Тук е от
    Aug 2006

[quote=drago7708 ]
    Да coil dry е за изсушаване на вътрешната пита а не на въздуха , по отношение на хитачитата в техномаркет вече съм собственик на такъв RAS_RAC E10H2 , някой въобще чувал ли е как работи климата че казват че бил шумен , външното тяло като работи трябва да се доближа на 20 см да разбера че работи.Чува се само едно жужене от него и никакви вибрации щом го хвана с ръка , за първи път чувам толкова тихо външно тяло. Вътрешното тяло е нормално шумно струята се чува когато духа но в нормални граници. Доста ефективно работи.Това е мисля че си заслужава парит
    Здравеи .
    И аз съм сус хитачита 2бр. ras/rac25yh4 НО за сега ми вартят номера и не мога да разбера ДАЛИ имат някакав проблем или просто са много чувствителни към тока.

5. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Ами добре е да опишеш `въртените номера`...

6. Тук е от
    Aug 2006

От време на време блокират. Започва да мига лампата на таимера 10интервал10 премигвания .
    По инструкциите пишело, че това означава проблем с вентилатора на вътрешното тяло.
    Но не виждам там да има проблем защото не издават някакъв шум и когато ги пусна само на вентилатор си раБОТЯТ ПЕРФЕКТНО

7. Тук е от
    Aug 2006

P.S. Живея в краина част на града, спират тока често и от време на време напрежението е слабо.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Apr 2006

Цитат Първоначално публикувано от drago7708
    Да coil dry е за изсушаване на вътрешната пита а не на въздуха , по отношение на хитачитата в техномаркет вече съм собственик на такъв RAS_RAC E10H2 , някой въобще чувал ли е как работи климата че казват че бил шумен , външното тяло като работи трябва да се доближа на 20 см да разбера че работи.Чува се само едно жужене от него и никакви вибрации щом го хвана с ръка , за първи път чувам толкова тихо външно тяло. Вътрешното тяло е нормално шумно струята се чува когато духа но в нормални граници. Доста ефективно работи.Това е мисля че си заслужава парите.
    от 10 дни имам HITACHI E14H2 - мисля, че си заслужава парите. За сега имам само добри впечатления.

10. Тук е от
    Jul 2003

Може ли някой да ми каже има ли разлика между FUJITSU ASYA09LC и FUJITSU ASYA09LCC, защото моя е втория, а пък в интернет намирам първия със същите параметри и на външен вид прилича много

11. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

и да има някакви разлики ще са минимални ,а на външен вид са еднакви .. външното ти тяло от малките ли е ? мисля да сложа и аз такъв в последната стая в която нямам клима ,ако новия ми Фуджитсу се представи на нивото което очаквам де

12. Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от popeye
    здр. отново. след много търсене във Варна на инверторна Мидеа така и не намерих = били свършили а другите "пътуват от софия" хахахахаахха в какво село живея?! Отидох в техномаркета и след кратък оглед закупих следната машина CS/CU YW12DKE = китайски конвенционален панасоник. още не са ми го монтирали и нямам впечатления, но ми е любопитно какво имате да кажете за тази машина? с търсачката не намерих почти нищо във форума, така че ако има някой такова добиче нека сподели как се държи (в режим топло разбира се ))))

бате, тоя нипон е голяма тояга (лично мнение) а ТЕРМО-КЛИМА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ АМАТЬОРИ НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ А МОЖЕ И ОТСАМ ЕКВАТОРА!!! бягай далече... монтираха ми два климатика единия тракаше и го нагряваха за да не му опирала перката ?!?!?! а другия не работеше външното тяло и го сваляха слагаха сваляха слагаха и сега пак не работи и чакам да дойдат да го оправят.... а климите са нови. стойките за външните тела ръждясаха за месец и половина (през лятото) и въобще да ги пребиеш малко е ... монтажниците им са едни голобради момченца от дълбоката провинция които работят като сезонни работници при тях и през цялото време се оплакваха как малко им плащат и как се отнасят с тях във фирмата - за качеството на монтажа и компетенцията им можеш сам да прецениш
    Не съм съгласен с тебе. Преди 1 месец от Термо-клима ми монтираха климатик- Панасоник Национал, японски и останах много доволен и от отношението в офиса и от работата на монтажниците. Вероятно при теб просто е станала накаква грешка, но такива неща се случват. Между другото много хубав форум. Попаднах тук слу4айно, търсейки инфо защото мисля да купувам още 2 климатика.

13. Тук е от
    Jul 2003

Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    и да има някакви разлики ще са минимални ,а на външен вид са еднакви .. външното ти тяло от малките ли е ? мисля да сложа и аз такъв в последната стая в която нямам клима ,ако новия ми Фуджитсу се представи на нивото което очаквам де
    Ами външното тяло е 540мм високо, 660мм широко, 290мм и тежи 32кг Има ли начин да разбера къде е произведен тоя модел! Според мен е в Китай, но по него нищо не пише или поне аз не намирам! Ти какво Фуджитсу имаш? Добър избор ли съм направил според вас?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Нормално ли е границата на режима на отопление (която показва дистанционното) да е от 16 до 30 градуса, а в режим на охлаждане да е от 18 до 32?
    Почти нищо не разбирам от климатици, и се чудя тук на един японски инверторен... дали не би трябвало да е обратно.

16. Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от ivkony
    Нормално ли е границата на режима на отопление (която показва дистанционното) да е от 16 до 30 градуса, а в режим на охлаждане да е от 18 до 32?
    Почти нищо не разбирам от климатици, и се чудя тук на един японски инверторен... дали не би трябвало да е обратно.
    Нормално е.
    При мен е 10-30 градуса при отопление и 18-32 при охлаждане.

17. Member
    Тук е от
    Jul 2003

Някой може ли да ми помогне за функцията Тimer на климатик Daikin?
    Имам два бутона - единия като го натисна показва 0.5 после 1 после 1.5 после 2 и т.н. до 9.5
    Другия бутон като го натисна, се показва 10:50..11:00..11:10...11:20 и т.н.
    Как горе долу мога да използвам в случая фукцията климатика да се спре сам в даден час, или да тръгне сам?
    Според мен би трябвало втората фуцкция да е - час за стартиране на климатика. А първото може би след колко време да се изключи?

18. Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от ivkony
    Някой може ли да ми помогне за функцията Тimer на климатик Daikin?
    Предполагам че става дума за някой иероглифен модел ...
    Виж на 20-21 страница дано да са подобни
    Трябва по-често да тормозите продавачите дето ги продават, всеки уред трябва да има инструкция за ползване на български ...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе