точните модели са ASYA LGC и ASYB12LD на Fujitsu или същите но с H вместо Y при General.LD-то е с пласма и е по-висока мощност.за София търси през Google,но това не е добрия начин за търсене на монтажна фирма.
точните модели са ASYA LGC и ASYB12LD на Fujitsu или същите но с H вместо Y при General.LD-то е с пласма и е по-висока мощност.за София търси през Google,но това не е добрия начин за търсене на монтажна фирма.
Благодаря много!!!
Смятам да ги взимам другата седмица, и ще пиша за резултата!
И аз искам да си взема "Фуджитсу", но навсякъде на лизинг ги дават с оскъпяване!
Някой знае ли някъде да ги продават, но без оскъпяване?
В "Интерсервиз Узунови", които са представители на "Шарп" дават на изплащане за 1г без оскъпяване, ако има и такава оферта за "Фуджитсуто" отивам и го взимам!
Няма лизинг без оскъпяване.Ако някъде рекламират такъв неим вярвайте.или има допълнителни такси,или цената е прекалено вдигната за да поеме и лихвата
Преди малко писах.че няма лизинг без оскъпяване,но може да се купи без оскъпяване чрез "кредит енергийна ефективност".Повече:И аз искам да си взема "Фуджитсу", но навсякъде на лизинг ги дават с оскъпяване!
Някой знае ли някъде да ги продават, но без оскъпяване?
В "Интерсервиз Узунови", които са представители на "Шарп" дават на изплащане за 1г без оскъпяване, ако има и такава оферта за "Фуджитсуто" отивам и го взимам!
http://v-clima.com/faq.php?id=39
Пак си е КРЕДИТ, плюса е че това което ще ти върнат ще се равнява на лихвата по кредита(горе/доло) та общо взето ще се получи без оскъпяване - но не точно. Ако си на минимална - забрави! Хубаво посмятай(колко вноски, такси, лихви за целия период и т.н.) и виж в конкретния случай като теглиш чертата което те устройва повече него избери. При мен с познат(инспектор в банка) и смята и мисли и не излезе далавера, каза или в брой или Лизинг за 12 месеца и тва е!Първоначално публикувано от jori
Аз си взех две машини с кредит енергейна ефективност.Половината от върнатата сума ми покрива лихвите, другата половина си е чиста печалба.Върнаха ми ги 2 месеца след като подписах договора за кредит.
Мен ми върнаха 409 лв, от които 100 лв си ги глътна банката като лихви, такси и т.н. 300 лв обаче си бяха за мен. Съжалявам, че тогава не взех два. Сега не може втори път да се кандидатства за климатици.
ПС: погасих го предсрочно, иначе нямаше да са 300 лв печалба, а 260 - пак добре.
Но май jori спомена, че вече по-трудно ги давали тези кредити ЕЕ, свършвали парите ли какво...
здравейте моля за мнение за марката ниппон.предлагат ми една 14ка за1060лв с монтаж.благодаря .
Бягай като дявол от тамян....Едно че са пълни боклуци, едно че няма да те топлят, едно че са като лами по отношение на консумация...За тези пари можеш да се спреш на други модели...
а какво да избера до 1200лв с монтаж
rosica.i, кажи какво ти епомещението, изложение, размери, дограма, изолация и т.н ида те насочим към нещо конкретно...
апартаментът ни е на последен етаж с външни стени.дограмата е нова алуминиева а отвътре е зидано с итонг.обемът е 58м3..един haier 12ка ще ми свърши ли работа?изложението е север-изток.
помещението е-две стаи свързани.23м2