Дайкина Ftxm добре работи,но не може да се мери(и не само той) с 12ltc на който ако не знаеш,външното му е от 18LFC,Мицу FH 35 може би е комбинация от двата,много топлещ като Фуджак и нежно и незабелижимо работещ като Дайкин +много екстри.
Дайкина Ftxm добре работи,но не може да се мери(и не само той) с 12ltc на който ако не знаеш,външното му е от 18LFC,Мицу FH 35 може би е комбинация от двата,много топлещ като Фуджак и нежно и незабелижимо работещ като Дайкин +много екстри.
За LMCB това трябва да е
https://www.termo-klima.com/bg/klima...platen-montaj/
Този пост е редактиран от tolostoi; 23-08-17 в 23:30.
Напротив, отвътре е по-добре защото топлиш само въздуха.
За дайсекай 13-ка в 27 квадрата/къща имам някакви съмнения, собствениците на модела нека да кажат дали ще се справи при такива условия.
А FH35VE е доказано топлещ климатик.
Не си взимайте върховите модели на марките. Ще ви боли по-малко...
Мерси много.
Гледам че Мицибуши то имат и някакъв модел Зубадана, който отдава 4.0 kw при -15 доколкото се ориентирам е с външно тяло на 18 ка , намирам го на 2610 лв. Стандартния Мицибуши при -15 отдава 3.2 Kw намирам го на 2330 лв.
Малко са ми над бюджета...
А за този модел Зубадана заслужава ли си 300 те лева отгоре ?
Изпратено от моят SM-N910C с помощта на Tapatalk
И на баба ми Осаката е с 37 кила външно, но стане ли под -5 и умира.
п.п Добре са му сложили дръжка, като решиш да го изхвърлиш да ти е по лесно.
Не знам,ама точно вчера говорихме с познат от съседния блок който също е с 10 годишна Осака,ако не и по стара,последен етаж,и с нея се топли през зимата,дори е с вградена защита,изключително доволен еНавремето каза че около 650 с монтажа му е стъпила,много примери мога да дам,които съм видял с очите си,кой квото и да ми говори,вие си купувайте клими и от 5к,ваши пари давате.
1 глас за SRK/SRC 20ZMX-S . Ако може да се монтират 2 климатика винаги е за предпочитане , ако единия се повреди другия ще работи .
За Осаката и аз имам 2-ма герои на по 10-15 години и си топлят без никакви проблеми.
Единия е в Спалнята в къщата, която е около 18-20 кв. Дори тази зима не се предаде.
Чистих я преди около 2-3 седмици и външното е с двоен топлообменник .
Може би гори повече ток при минус температури като параметри знам, че е 1 към 3.5 или нещо такова .
Конвенционалка.
Този пост е редактиран от avenger; 24-08-17 в 20:25.