Мисля, че можеш да минеш и с 35-цата
Те майсторите работят, времето им е кът и може би нямат възможност да се заседяват във форума. Тук сме зяпачите само. LUCA се водят от хубавите климатици. Няма реване от тях във форума.
- - - - - - - - - -
SPSt, не ти се чете нещо аватара. /там картинката под ника ти/
Има тема за модела. Не ви знам хола, но за 32кв не мисля че ще ви трябва 18ката. И 12/35 би трябвало да свърши работа.
https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8-daikin/52226-daikin-ururu-sarara-ftxz50n-rxz50n.html
Daikin ururu sarara FTXZ50N/RXZ50N
здравейте,бихте ли посочили някакви модели климатици 12-ки за около 1000лв.чета че грии са за предпочитане?
Имам питане към спецовете.
Къщата която сега ползвам Събота и Неделя през лятото май и зимата така ще се ползва заради малката.(жената иска да е в града)
Мисля го как да я стопля за тези 2 дни (понякога ходим от Петък)
МИ FH има опция за Wifi ,но нокрията няма.
Разчетах се и намерих 2-3 универсални устройства.
Някакви препоръки?
Другия ми въпрос е проблем ли ще е за климатиците примерно от Понеделник до Петък да не работят и примерно Петък сутринта да ги пускам (през нета) и като ида примерно вечерта вече да е топло.
Знам че е най-хубаво да не се спират ,но като ме няма там по 4- 5 дни има ли смисъл да работят ?
Как им се отразява студения стар?
Имат ли нагревател на компресора.
Въобще някакви препоръки?
п.п.
знам,че темата е друг ,но Нз къде да поместя въпроса си
Япончето в подписа ми е на такъв хал.Топли 32 квадрата подпокривното на вилата.Пускам го като отида, независимо от температурата вън.За 20-30 минути загрява помещението.Не ти трябва според мен нищо повече от свястна машина.
Климатика в офиса на жената го управлявам с това Broadlink RM Mini 3 Black Bean .
В приложението си има седмичен таймер,доволен съм.
Този пост е редактиран от ccankov73; 14-10-17 в 02:45.
oska, модели "12" на цена до 1000 лв. без монтаж:
Gree GWH12QB- K3DNC2D LOMO Economical
Gree GWH12KF-K3DNA6G Change
Daikin FTX35KM~RX35KM
Chigo CS-35V3A-1C169AY4J
Hitachi RAC-35PEC/RAC-35WEC Eco Comfort
General Fujitsu ASHG12LLCC Eco² Inverter
Daikin FTXB35C~RXB35C
Не за старата, за новата говоря. Не съм разбрал.
Този пост е редактиран от Mega; 14-10-17 в 09:17.
Рафаилиев, ползвай си със здраве седмичните таймери и не се занимавай с нетове и глупости. Като паднат температурите от -6°С надолу, настройваш различни температури на работа в денонощията и си решаваш проблемите.
Успех!