45-55%.
Аз пък се зачудих как пречиствателя Xiaomi сваля влажността...![]()
45-55%.
Аз пък се зачудих как пречиствателя Xiaomi сваля влажността...![]()
Единственият ми вариант да прекарам тръба е да разбия 35 кв кухня. Да пусна тръба около 5м до някакъв близък канал в тоалетната при кухнята. Трябва да извадя всичко и да почна от 0. И реших да жертвам дивата лоза, която до момента хич не се предава, почвата там е пясък с камъни отгоре. Двора е собствен и не ми пука дали пясъка и храста ще се отровят.Имам още няколко лози да лазят по оградата
Тук вече не съм сигурен. Попаднах на различно инфо. От рода,че при - температури може да е и между 30-40%, но в момента се опитам да гоня 40%
Ми варианта ми е следния. През клапата за влага на прозореца влиза свеж въздух постоянно. Максимално ~ 30 кубика за час.
От своя страна комините в баните правят тяга и теглят нагоре. А като добавиш и XIAOMI MI AIR PURIFIER 3H с 400 кубика на час в средата става една леко ветровита история, която след като спре бива изсмукана през банитеда кажем че разбутвам и освежавам въздуха. Сигурно е малоумно, но върши раота
Откакто сложих клапите на прозорците нямам конденз по тях сутрин.
Този пост е редактиран от dobrinkr; 23-02-21 в 00:59.
А що не го обърнеш на български?Май се задаваше на телефона основен език български.
Здравейте,
Много бих се радвал да ми препоръчате един от тези два котела:
Immergas VICTRIX MAIOR TT 28
Vaillant ecoTEC PLUS VUW 246/5-5
И двата котела ще са с WiFi управление. Цената с монтаж + всички устройства са почти еднакви (разлика от 50 лева).
Апартаментът, в който ще се използват, е 60 квадрата чиста площ, южен и зимата като пече слънце е много топло.
Много благодаря за отделеното време !
Твърдо за Immergas VICTRIX MAIOR TT 28 - 2,8KW минимум срещу 4,2KW. 13,3 L/MIN срещу 11,5 L/MIN топла вода.
Този пост е редактиран от erm; 25-02-21 в 17:42.