Страница 86 от 157 ПърваПърва ... 3676848586878896136 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,276 до 1,290 от общо 2355

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2006

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)

Аз имам GENERAL ASH 12 LB - Inverter, който прави същотото - спира компресора като достигне определена температура и върти вентилатора вътре. От Булклима казаха че е нормално.

Имам обаче един проблем - като почне да духа само вентилатора започва да се усеща миризма (като на климатик в кола), което ме дразни много. Климатика е на 1 месец и не би трябвало да мирише. Чистих ламелите на вътрешното тяло с парочистачка, но нямаше ефект. После го пуснах на отпление 1 час и това май помогна - сега мирише по-малко.

Някакви идеи за почистване ??? Има ли специални спрейове за целта?

2.  

3. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от Evgenibgr
    Аз имам GENERAL ASH 12 LB - Inverter, който прави същотото - спира компресора като достигне определена температура и върти вентилатора вътре. От Булклима казаха че е нормално.

Имам обаче един проблем - като почне да духа само вентилатора започва да се усеща миризма (като на климатик в кола), което ме дразни много. Климатика е на 1 месец и не би трябвало да мирише. Чистих ламелите на вътрешното тяло с парочистачка, но нямаше ефект. После го пуснах на отпление 1 час и това май помогна - сега мирише по-малко.

Ако искаш да не мирише на блато , когато си на режим охлаждане не го изключвай директно , а го остави половин час на вентилатор само за да се изсуши вътрешното тяло.И тогава няма да имаш тези неприятни миризми от тялото.

4. gdl
    gdl е офлайн

Тук е от
    Jul 2006

Моля за инфо:
    Климатиците PANASONIC CS/CU-PW12DKE китайска или малайзийска сглобка са?

5. Тук е от
    Jun 2006

Здравейте. СЛед много ровичкания в нета за инфо за клими попандах на нещо интересно по-точно за COP-а при различните температури на различните клими. Може да вие интересно да видите вашия с колко COP e при -7градуса
    http://www.promotelec.com/produits/l...RO-1080-23.xls -

6. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Цитат Първоначално публикувано от gdl
    Моля за инфо:
    Климатиците PANASONIC CS/CU-PW12DKE китайска или малайзийска сглобка са?
    Китайки са. По "Р" можеш да разбереш кои Панасоници са китайски.

7. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от ivanov_km

Ако искаш да не мирише на блато , когато си на режим охлаждане не го изключвай директно , а го остави половин час на вентилатор само за да се изсуши вътрешното тяло.И тогава няма да имаш тези неприятни миризми от тялото.
    Този климатик има специална функция/бутон/ COIL DRY/вътрешно изсушаване/чрез която се подсушава климатика за 15 минути за да не се развиват бактерии и тогава спира сам!

8.  

9. gdl
    gdl е офлайн

Тук е от
    Jul 2006

Цитат Първоначално публикувано от Rockwell
    Китайки са. По "Р" можеш да разбереш кои Панасоници са китайски.

Не са ли само тези с "У" китайски?

10. Тук е от
    Jun 2005

След много умуване почти съм решил да взема General ASH12LB-Inverter от Булклима (1499лв+170лв).
    Някакви мнения по въпроса. Дали избора ми е добър ?

11. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Климата е добра.

12. Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от bukke
    След много умуване почти съм решил да взема General ASH12LB-Inverter от Булклима (1499лв+170лв).
    Някакви мнения по въпроса. Дали избора ми е добър ?
    да опделено е супер!

13. Тук е от
    Jul 2006

Този климатик има специална функция/бутон/ COIL DRY/вътрешно изсушаване/чрез която се подсушава климатика за 15 минути за да не се развиват бактерии и тогава спира сам!

Аз я ползвам вече винаги тази функция, но веднъж като се е вмирисал как да го почистя?

14.  

15. Тук е от
    Jan 2001

Има един препарат казва се BREF за почистване на печки напръскваш питата като преди това разглобиш вътрешното тяло! Оставш го да се накисне така 3-4 часа след това изплакваш с вода питата пак със спрея оствяш да изсъхте след това слагаш пластмасите и си готов илиза всичката мизерия от климата и после гарантирано не вони! Трябва да се подложи под тялото нещо или парацли или някакав съд понежа тече мръстотия! Изключете климатика от тока !

16. Тук е от
    Jul 2006

Цитат Първоначално публикувано от xenohack
    Има един препарат казва се BREF за почистване на печки напръскваш питата като преди това разглобиш вътрешното тяло! Оставш го да се накисне така 3-4 часа след това изплакваш с вода питата пак със спрея оствяш да изсъхте след това слагаш пластмасите и си готов илиза всичката мизерия от климата и после гарантирано не вони! Трябва да се подложи под тялото нещо или парацли или някакав съд понежа тече мръстотия! Изключете климатика от тока !
    Това за почистване на мазнини ли е?
    Май няма да е лесно. Във вътрешното тяло има пита и отзад, до там е почти невъзможно да стигна. И корпуса има някакви щипки отвътре и ме е страх да напъвам за да го отворя. Сигурно има някакъв чалъм.

17. Тук е от
    Jul 2006

Здравейте,

получих оферта за инверторен Haier HSU-09HA03(B) с цена от 859.00 лв. с ДДС, без монтажа, който, като гледам в ценоразписа им, ще излезе поне 200 лв. Може ли да ми кажете има ли някакъв алтерантивен вариант. )

18. Тук е от
    Jan 2001

има под клапата долу където се затваря две тапи под тях има два болта после само повдигаш и се откача пластмасата ! Смело няма страшно не е конкретно за мазнини препарата абсолютно всичко разлага като кисилина е ! Пръскай смело през питата той прониква навсякъде !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе